Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anselmo és a Superjoint Ritual: „Száz százalékosan egyszeri alkalomról beszélünk”

Október 23-26. között rendezik meg a texasi Austinban a Phil Anselmo-féle Housecore Horror Film Festivalt, amelyen idén fellép az énekes évek óta nyugdíjazott projektje, a Superjoint Ritual is. Phil hangsúlyozza: nem lesz folytatás.

„Száz százalékosan egyszeri alkalomról beszélünk a mostani állás szerint”, mondta egy friss interjúban Anselmo, aki az utóbbi években általában kategorikusan kizárta a Superjoint Ritual újjáalakítását. „Elég rendszeresen kérték tőlünk ezt az egészet. Ha a zenekar eredeti felállását nézzük, ott vagyok én meg Jimmy Bower gitáron, és persze Kevin Bond szintén gitáron. De most komolyan, ha csak Jimmyt meg engem veszel, mindketten halálosan elfoglaltak leszünk 2015-ben: Jimmynek ott az Eyehategod, meg persze a Down kötelezettségei is. Szerintem jövőre elsősorban a harmadik Down-EP-vel foglalkozunk majd úgy nagyjából nyártól, emellett pedig meg akarok írni egy új szólólemezt, meg producerkednék is néhány zenekar mellett. Szóval jövőre eleve nem is nagyon fogok turnézni, az idei évre meg közeledik az események vége, és úgy alakult, hogy ennek a Superjoint is a része lesz. Jó mókának ígérkezik, és biztosan szakítani fog.”

A 2000-es évek elején két igen brutális, embergyűlölő, roppant agresszív lemezt is kiadott projekt koncertfelállásáról egyelőre annyit tudni, ami fent is olvasható, de bizonyosan nem teljesen a régi leosztások valamelyike játszik majd a feszten: ez abból nyilvánvaló, hogy a csapat jogi okokból csak Superjoint néven lesz látható.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 NOLA 2014-10-14 12:10
Én szeretem mind a két albumot.
Jó kis fröcsögő, "gyűlöletbombák". :-)
Idézet
 
 
-3 #1 nekem8 2014-10-14 11:33
Van valaki aki nem bírta ki ezt a sok évet a superjoint nélkül? :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.