Shock!

július 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Annak örülök a legjobban, hogy ismét beszélőviszonyban vagyunk”

0615foreignerBeiktatták a dalszerzők dicsőségcsarnokába a Mick Jones / Lou Gramm párost, illetve Steven Tylert és Joe Perryt június 13-án este, a New Yorkban rendezett nagyszabású díjátadó gálán. A Foreigner klasszikus korszakának frontembere utoljára bő tíz éve állt egy színpadon a bandát a mai napig a hátán vivő Jonesszal.

Billy Joel iktatta be június 13-án, Manhattanben a Songwriters Hall Of Fame-be Mick Jonest és Lou Grammet, az amerikai rockzene egyik nagy párosát, akik ezt követően a gála házizenekarával közösen előadták a Foreigner két emblematikus slágerét, a Juke Box Herót és az I Want To Know What Love Ist is, a közönség pedig állva ünnepelte őket. „Párszor hívtuk egymást az elmúlt hetekben, és ennek örülök a legjobban: hogy ismét beszélőviszonyban vagyunk”, mondta Jones a The Pulse Of Radiónak. „Ez egy olyan alap, amire ismét lehet építkezni. Valamelyik nap a gyerekekről beszélgettünk – Lou két srácát nem is láttam még, mert nagyjából akkor születtek, amikor szétmentünk. És nagyon várom, hogy megismerhessem őket. Ő is kérdezősködött az én kölykeimről, akik már mind felnőttek, de annak idején ők is jöttek velünk a turnéra. Olyan volt az egész, mint egy nagy család. Nagyon mélyen érintett, hogy egyáltalán újra hallottam a hangját.”

Steven Tylert és Joe Perryt a Nickelbackből ismert Chad Kroeger és Ryan Peake iktatta be, ők a Sweet Emotiont és a Walk This Wayt adták elő a díjátadón.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.