Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Andy B. Franckkal és David Readmannel erősít Victor Smolski új zenekara

0403vsAlmanac néven fut a nemrég szétrobbant Rage-ből ismert Victor Smolski új projektje. Ez a formáció gyakorlatilag a Lingua Mortis Orchestra folytatása új néven, részben új emberekkel.

Óriási sokkot jelentett pár hete a rajongóknak az éveken át olyannyira működőképes Wagner/Smolski-féle Rage-sztori befejeződése. Peavy mesterről továbbra sem tudni biztosan, miként viszi majd tovább a bandát, Victor Smolski azonban most bejelentkezett egy Almanac nevű új formáció élén. Ez a csapat a Lingua Mortis Orchestra néven 2013-ban kezdett szimfo-metalos projekt továbbélése, még a tagságban is vannak átfedések, hiszen Jeannette Marchewka és Dana Harnge énekesnők, illetve az Orquestra Barcelona Filharmonia szimfonikusok már évek óta Victorral dolgoznak. Emellett Smolski két jónevű férfi énekest is bevett a buliba: egyikük David Readman a Pink Cream 69-ból, a másik pedig Andy B. Franck a Brainstormból.

Azt egyelőre még nem tudni, ki dobol és basszusozik majd az Almanacban, de mivel a zenekar április 16-án már fellép a frankfurti Musikmessén, hamarosan ez is ki fog derülni. A debütáló lemez munkálatai még idén megkezdődnek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.