Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Állandó énekest keres az illusztris vendégek mellé Ozzy egykori gitárosa

Érdekesen kettős új albumot ígér Jake E. Lee, Ozzy Osbourne egykori gitárosa: a készülő friss anyagon legendás régi rock-arcok és a modern metal színtér nagyjai egyaránt szerepelnek majd. Lee azonban nem elégszik meg a vendégekkel, mert jelenleg állandó új énekesét keresi, aki egy dalt az albumon is megkap, utána pedig turnéra indulhat vele 2013 késő tavaszától.

Lee, aki Ozzy Osbourne Bark At The Moon és The Ultimate Sin lemezeivel örökre beírta magát a rocktörténelembe, később pedig a Badlands zenekarral alkotott maradandót, jelenleg az utolsó két Ozzy lemez producere, Kevin Churko stúdiójában dolgozik Las Vegasban. Egyelőre cím nélküli új albumán már biztosan szerepelni fog Robin Zander (Cheap Trick), Paul Di’Anno és Maria Brink (In This Moment), de Jake további nagy neveket is ígér a dalokba. Az állandó énekes azonban még hiányzik a fedélzetről, így a gitáros most a megfelelő jelentkezőre vadászik. A feltétel „mindössze” annyi, hogy a jelentkező képes legyen elénekelni azokat a dalokat, amiket Jake Ozzyval és a Badlandsszel játszott… Ha valaki kedvet érez magában a dologhoz, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. kell küldenie egy mailt, benne egy mp3-mal vagy egy videóval, amint éppen egy Ozzy vagy egy Badlands dalt nyom, illetve egy tetszőleges másik felvételt, ami jellemző rá művészi szempontból.

Jake fő társa az új albumon egyébként Ronnie Mancuso gitáros, aki a Beggars & Thievesből lehet ismerős, tavalyi We Come Undone videójukban Lee is felbukkant. Mellette több dalban is játszik majd Todd Kerns és Brent Fitz, akik Slash nagy sikerű idei szólóalbumán, az Apocalyptic Love-on felelnek a basszus- és dobtémákért. A megjelenés időpontja egyelőre még kérdéses.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.