Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Alapember távozott a Salvusból

0127salvusIsmét változás történt a Salvus felállásában: a csapatból ezúttal az egyik alapító, Zsákovics Gergely távozott. A zenekar ugyanakkor nem adja fel, és már az év első felében is várható tőlük egy új EP.

„Pár hónapja csend honolt körülöttünk, melynek oka, hogy egy némileg nehezebb, gondterheltebb időszakon vagyunk túl, ugyanis sajnálatos módon ismét változás állt be a csapat felállásában", áll a Salvus közleményében. „Egy nehéz döntés eredményeképp 2017-től a Salvus zenekar és Zsákovics Gergely dobos útjai elválnak egymástól, elsősorban zenei okok miatt. Gergő a zenekar egyik alapítótagja volt, tizenöt éven át püfölte a bőröket a zenekarban, és számos egyéb téren is rengeteget tett a csapatért, így ezúton is köszönünk neki mindent, és csakis a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben."

A bandának hivatalosan egyelőre nincs új dobosa, a téli-tavaszi időszakra szerveződő koncerteket beugró dobosokkal toljuk le, Vaczó Gábor (divideD, City of Moon) és Kiss Gergő (Ad Astra) fogja kisegíteni őket. „A felmerült helyzet ellenére nem tétlenkedünk kreatív fronton sem, elkezdtük az új dalok intenzív formába öntését is, ugyanis terveink szerint a tavasz folyamán egy három-négy számos EP-vel szeretnék előrukkolni. Az év első Salvus koncertje február 24-én lesz, ahol a lemezbemutatózó Ann My Guard és a nagylemezre készülő divideD társaságában játszunk a Dürer kertben."

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 imago 2017-01-27 13:29
Hobbitfalva széthullik. :-(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.