Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Aki teheti, segítse közvetlenül a zenekarokat a hivatalos webshopból történő vásárlással”

Közleményt adott ki a Hammer Concerts is a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet kapcsán, amelyben a jelenlegi helyzetben a zenekarok közvetlen támogatására buzdítanak. A cég márciusi rendezvényei bizonyosan elmaradnak.

0312covid

Hartmann Kristóf, a Hammer Concerts promotere jegyzi azt a közleményt, amellyel a cég a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetre reagált. „Tisztelt Hammer Concerts koncertlátogatók, a Hammer Concerts minden márciusi rendezvénye elmarad a koronavírus elleni védekezésre vonatkozó kormányzati döntés miatt. Dolgozunk az új dátumokon, de jegyeket a vásárlás helyén vissza lehet váltani. A ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyeket automatikusan visszatérítjük – a kollégák folyamatosan dolgozzák fel a rendezvényeket, kis türelmet kérünk! Köszönjük a megértéseteket és a támogatásotokat."

A Concertóval ellentétben a Hammer nem csatlakozik a #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz. „Mint felelős koncertszervezők, minden rendezvénynek az elmúlt több mint húsz évben mindig úgy futottunk neki, hogy a lehető legrosszabb esetben (azt hiszem, a mostani közel ennek mondható) is, de a látogatóinkat ne érje veszteség. Így akármennyire is szimpatikus a #neváltsvisszajegyet mozgalom, mi ezzel ebben a formában nem szeretnénk élni – viszont kérjük, aki teheti, segítse közvetlenül a zenekarokat, akár a hazaiakat, akár a kintieket egy-egy, a hivatalos zenekari (web)shopból történő vásárlással, legyen szó CD-ről, DVD-ről vagy valamilyen merchtárgyról. Ezzel közvetlenül is tudjátok támogatni a kedvenc előadóitokat, akik mostanság még nálunk is nehezebb napokat élnek meg."

A cég nem kíván részt venni semmiféle trükközésben a nézőszámok terén. „Vicces és komoly formában is látunk, kapunk javaslatokat, hogy a szabályokat szó szerint értelmezve, a száz főt betartva mégis legyenek bulik, események! Döbbenten olvassuk a 99 fős mozielődadások vagy a nagyszobányi területre bezsúfolt koncertek »ügyes« ötleteit, és látunk egyre több ilyen eseményt. Egyetlen általunk ismert, felelősen gondolkodó szervező, helyszín vagy zenekar sem lépett ilyet, nem véletlenül. A rendelkezés lényege, hogy a cseppfertőzéssel terjedő vírus újtát állja, azaz ha egy picike teremben prüszköl egymásra ötven ember, az semmivel sem jobb, mint egy normál teremben mondjuk kétszáz. Kérünk minden felelős koncertlátogatót (mert az ilyen események pénzéhes szervezőit kár is lenne), hogy az ilyen eseményeket ne látogassátok! A biztonság, az egészség (különösen a legveszélyeztetettebbek, azaz a szüleink, nagyszüleink egészsége) sokkal fontosabb. Köszönjük, hogy elolvastátok és tisztelettel várjuk gondolataitokat."

 

Hozzászólások 

 
#1 mthomka 2020-03-13 09:01
Normális hozzáállás.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.