Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Akárcsak a rajongóink vagy a jó whiskey, mi is csak jobbak leszünk az évek múltával”

Miközben Steven Tyler a saját country-ügyeit intézi, és egy esetleges 2017-es Aerosmith-búcsúturnéról beszél, a zenekar többi tagja is önálló pályán mozog. Joe Perry máris közzétett egy friss szólószámot, Brad Whitford pedig nyár elején újra közös lemezzel jelentkezik Derek St. Holmesszal, Ted Nugent csapatának legismertebb énekesével.

0413joebrad

I’ll Do Happiness címmel meghallgatható egy új dal Joe Perrytől, amelyben egy legendás, a ’60-as évek végén a brit élvonalba tartozó énekes, Terry Reid hangja hallható. Reidet annak idején a Led Zeppelin elődformációjába és a Deep Purple-be is hívták, de nem ment, majd sikeres szólólemezeket adott ki. Ez ugyanakkor csak az egyik szám Joe új szólóalbumáról, amely elvileg még idén kijön, és többek között a New York Dolls énekese, David Johansen is énekel majd rajta. „Most úgy tűnik, inkább énekközpontú lesz az album, mert óriási énekesekkel nyílt lehetőségem dolgozni, és nagyon élveztem ezt”, mondta a lemezről Perry a Classic Rocknak. „De még az is lehet, hogy kijön egy EP az instrumentális dalokkal meg egy EP az énekesekkel, még nem tudom…”

Eközben az Aerosmith másik gitárosa, Brad Whitford is a saját útját járja, méghozzá éppúgy Nashville-ben készített új lemezt, mint Steven Tyler. Brad társa a bűnben Derek St. Holmes, Ted Nugent legklasszikusabb énekese, és júniusban hozzák ki második közös lemezüket Reunion címmel – az első ugyebár nem tegnap jött ki, hanem 1981-ben. A duót Chopper Anderson basszer, Buck Johnson billentyűs és a Tesla dobosa, Troy Luccketta segítette a felvételek során, és ugyanolyan stadionrockot ígérnek, mint amilyet annak idején csináltak közösen. „Akárcsak a rajongóink vagy a jó whiskey, mi is csak jobbak leszünk az évek múltával”, mondja St. Holmes. „Ezek az új nóták merészek, pimaszak és tökösek, alig várjuk, hogy élőben is játszhassuk őket!”

Erre mindjárt egy nagy turnén lesz alkalmuk a nyáron a tengerentúlon, hiszen a Whitesnake vendégeként játszanak majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.