Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akár amerikai listavezető is lehet a Five Finger Death Punch új albuma

0801ffdpA várakozásoknak megfelelően az amerikai listák élbolyában nyithat a Five Finger Death Punch új nagylemeze, a The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Volume 1 az első napi eladások alapján. A zenekar bevallottan becélozta az első helyet, ami akár össze is jöhet nekik - de ehhez még a rapper Jay Z-nek is lehet pár szava.

95-105 ezer példány fogyhat a Five Finger Death Punch új lemezéből az Egyesült Államokban az első héten a Hits Daily Double első napi eladások alapján született becslései alapján. Ez egészen biztosan jobb nyitást jelent majd, mint a legutóbbi American Capitalist esetében, amely 91 ezer példánnyal kezdett a Billboard Top 200 harmadik helyén 2011 őszén, és egy gyengébb héten akár a csúcshelyezésre is elegendőnek bizonyulhat (a Queens Of The Stone Age ...Like Clockwork albumának 91 ezer példányra volt szükség ehhez júniusban). A Death Punch egyébként bevallottan gyúr az első helyre, a Facebookon többször is kiírták a rajongóknak, hogy „let's make it No.1". A helyzetet mindössze az bonyolítja, hogy a rapper Jay Z új albuma, a Magna Carta... Holy Grail immáron két hetet töltött a top-pozícióban, és komoly esély mutatkozik arra, hogy továbbra is tartani fogja ezt a helyét.

A magyar származású Zoltan Bathory vezette Five Finger Death Punch eddigi mindhárom albuma aranylemez lett az Egyesült Államokban, amivel az utóbbi évek legkomolyabb sikersorozatát mondhatják magukénak a metal műfajban. A csapat jelenleg a Rockstar Mayhem Energy Drink fesztiválturnéval járja körbe Észak-Amerikát, ahol társult headlinerként játszanak Rob Zombie-val, ősszel pedig a fesztiválszezon után ismét Európában turnéznak majd az Avenged Sevenfold és a Device társaságában. November 22-én Bécsben is meg lehet nézni őket.

 

Hozzászólások 

 
#5 Edward_Richtofen 2013-08-08 17:56
Remélem lesz lassan kritika az új lemezről, kíváncsi vagyok a véleményetekre róla. Nekem speciel csalódás.
Idézet
 
 
#4 revdav11 2013-08-02 20:35
Szerintem baromi jó lett az album, de

1. POFÁRLANSÁG bónusszámnak felrakni ugyanazokat a számokat még1x, amik rajta vannak az eredeti lemezen.

2. Nem tudok, hogy "Zoltan Bathory" mennyire büszke a magyarságára, mennyire ápolja, de egy koncertet azért illene összehoznia...

Mondjuk az A7X-el közös turnét nyugodtan át tolhatnák Ausztrián túlra Budapestig.
Idézet
 
 
+3 #3 huczenecker 2013-08-02 09:40
Hát, azért a pop jelzőt ne kiabáld el. Az új lemez pl új ajtókat nyitott a pop metál műfajban.
Először a "Popos Slipknot" jutott eszembe. 0 őszinteség, az első két lemezt imádtam. Az első zsigeri, nyers. Az utolsó kettő már ilyen futószalagon gyártott cucc.
Idézet
 
 
#2 Brock Samson 2013-08-01 23:18
Hat a FFDP sem a metal muveszeti csucsa, de inkabb ezt hallgassak a nepek es a fiatalok, mint a fostos pop hulladekot, ami manapsag keszul.
Idézet
 
 
+13 #1 socket 2013-08-01 10:55
Azért idetolhatná az arcát magyarhonba is...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.