Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A War Of Kingsen is szerepelt egy csomó jó nóta, de ez a lemez még összeszedettebb”

1208europePénteken új, élő anyaggal jelentkezik a Europe, amely a The Final Countdown lemez harmincéves jubileuma előtt tiszteleg. A banda ugyanakkor már felvette a következő soralbumot is, amelyet igen erőteljesnek ígérnek.

Már rögzítette Londonban új lemezét a Europe, akik ismét Dave Cobb producerrel dolgoztak, akárcsak a 2015-ös War Of Kingsen. „Szerintem még jobban összeállt a kép, mint legutóbb”, mondta az albumról a Kaaos TV-nek Ian Haugland dobos. „Már könnyebben dolgoztunk együtt Dave-vel is, hiszen tudjuk az előző lemez idejéből, hogyan dolgozik, így azonnal csapatnak éreztük magunkat együtt. Már a stúdióba bevonulva is tudtuk, hogy erős dalötletek gyűltek össze, ám még ennél is jobb érzésekkel távoztunk a munka végeztével. A felvételekkel tényleg a következő szintre juttattuk a nótákat, szóval mind nagyon izgatottan várjuk a megjelenést.”

Az album előreláthatólag október elején kerülhet a boltokba, és a csapattól a 21. században megszokott fajsúlyos, old school hard rockot rejti majd. „Sok van a dalokban a ’70-es évek-beli gyökereinkből. Szerintem hallani David Bowie, a Led Zeppelin, a Black Sabbath és természetesen a Deep Purple hatásait, vagyis mindazokat, akiken felnőttünk. Ez már eleve jó keverék, de ennek az anyagnak szilárdabb gerince, erőteljesebb arculata van. A War Of Kingsen is szerepelt egy csomó jó nóta, de ez még összeszedettebb. A hangzása pedig melegebb, analógabb jellegű, és ezt nagyon szeretjük.”

A csapat július 21-én új DVD-t ad ki The Final Countdown 30th Anniversary Show - Live At The Roundhouse címmel, amelynek anyagát Londonban vették fel tavaly.

 

Hozzászólások 

 
+7 #2 bogar 2017-07-19 13:09
Idézet - blackmagic:
Nálam az újkori cuccaik(is) mind 10 pontosak. Várós!!!


Egyetértek. Kevés olyan zenekar van, akiknek az új cuccait többet hallgatom, mint a régieket.
Idézet
 
 
+8 #1 blackmagic 2017-07-19 09:00
Nálam az újkori cuccaik(is) mind 10 pontosak. Várós!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.