Shock!

június 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Türböwitch nyerte az idei Wacken Metal Battle-t

0528ztwMájus 26-án, a Barba Negra Blue Stage színpadán rendezték az idei Wacken Metal Battle Hungary döntőjét. A megmérettetésre idén is tíz zenekar jutott be, és a Türböwitch nyerte meg a versenyt.

Idén is megrendezték Magyarországon a Wacken Metal Battle tehetségkutatót, amelynek győztese felléphet Európa vezető metálfesztiválján, a Wacken Open Airen. Az online válogatók után a döntőt vasárnap, május 26-án tartották a Barba Negrában: résztvevői az Auraleak, a Bloody Holly & The Ricketz, az Evolette, a Nest Of Plagues, a Mhorai, a Pennhurst, a Plasticocean, a Skybeast, a Tre Lunatic és a Türböwitch voltak. A Metal Battle 2024 magyarországi döntőjének zsűritagjaiként Radó Éden, Mihalik Dávid (Tiansen), Fodor Judit (H-Music), Sütöri Olivér (Metal Battle Intl.), Völgyesi Ádám (NuSkull) és Tóth Tamás (Road) értékelték a produkciókat. A zsűri pontszámai mellett a nézői szavazatok 50 százalékos súlyozással számítottak bele a végeredménybe.

A megmérettetést idén a Türböwitch nyerte, a zenekar tehát felléphet az idei Wacken Open Air fesztiválon, amit július 31-től augusztus 3-ig tartanak.

 

Hozzászólások 

 
#1 Windir 2024-05-27 09:37
Gratulálok, remek banda!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.