Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Testament beugrósával jön Európába a Trivium

0123alexEgyelőre nem tudni, hogy mennyi időre, de Alex Bent dobol majd a Triviumban a következő európai turnén. A zenekar és Paul Wandtke szakítása a múlt héten vált hivatalossá.

Alex Bent, a Battlecross és a Decrepit Birth dobosa, a Testament tavalyi beugrósa lett a Trivium ütőse Matt Heafyék következő európai turnéjára, amely február 11-én startol Dublinban. Bent leigazolása vélhetően csak ideiglenes, főleg, hogy a zenekar utóbbi néhány éve alapján úgy tűnik, nem is nagyon merül fel náluk fix ember leszerződtetése… A legutóbbi dobos, Paul Wandtke távozásának híre már decemberben kiszivárgott, de a csapat csak múlt héten jelentette be a döntést. Maga Wandtke utólag azt mondta: vele már novemberben közölték, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira a továbbiakban.

A Trivium tavaly végre Budapesten is fellépett.

 

Hozzászólások 

 
#2 Jézus 2017-01-27 09:06
BTW Testament, kíváncsi vagyok mit gondoltok az új Kreatorről. Szerintem megint megmutatták hogy az Úr faszába kell az új évezredben minőségithrash albumot gyártani!
Idézet
 
 
+2 #1 valarmorgulisz 2017-01-26 09:30
Valami kurva nagy gond van ott, ha úgy váltogatják a dobosokat, mint más az alsógatyát. Wandtke és Augusto is baromi jó dobosok voltak. Madiro mondjuk hót gyenge, de Wandtke még szerintem küllemre, showmanként is tökre beleillett a bandába plusz nem tudom nála ebben a műfajban jobbat hova?

Vagy esetleg zeneszerzésileg nem oké a srác? Szerintem eddig is mindent majdnem a Corey-Heafy duo szerzett.. érthetetlen...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.