Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Soilwork gitárosa is dalokat ír James LaBrie-vel

Megkezdte a munkát új szólólemezén James LaBrie, a Dream Theater frontembere, aki mint mindig, ezúttal is az egykori Dali's Dilemma billentyűvirtuóz, Matt Guillory oldalán vágott bele a dalszerzésbe. A felállás változatlan a tavalyi Static Impulse-hoz képest, vagyis LaBrie és Guillory oldalán Marco Sfogli gitáros, Peter Wildoer dobos/üvöltős és Ray Riendeau basszusgitáros hegesztenek.

Az előző LaBrie szólóalbumhoz képest mindenképpen fontos változás, hogy ezen az anyagon már a Soilwork gitáros Peter Wichers is bekapcsolódik a dalszerzésbe. „Peter imádta a Static Impulse-ot, és alig várja, hogy elkészítsen velünk egy olyan lemezt, ami szétrúgja az emberek seggét. Hihetetlen tehetség, totál felspanolt minket, hogy itt van velünk!", írja rövid közleményében LaBrie, aki szavai szerint roppant elégedett volt az előző album fogadtatásával.

LaBrie és Guillory két album erejéig a Mullmuzzler titulust használták együttműködésükhöz, a 2005-ös Elements Of Persuasion volt az első anyag, ami már az énekes neve alatt futott. Remélhetőleg a készülő új albumot ismét kíséri majd turné is, a Static Impulse koncertjeit ugyanis le kellett mondani a csapat egyes tagjainál (kizárásos alapon Sfoglinál vagy Wildoernél) jelentkező vízumproblémák miatt.

James LaBrie és a Dream Theater február 17-én ismét Budapesten, a Papp László Sportarénában koncertezik. További részletek a Showtime oldalán.

 

Hozzászólások 

 
-2 #2 mrataxi 2012-01-03 11:27
a static impulse csakugyan nagyon jó volt, valami hasonló jöhet most is! bár ez a wickers dolog számomra nagyon rosszul hangzik, a soilwork iszonyú béna dalírás-fronton... de ne legyen igazam :)
Idézet
 
 
+4 #1 ukjoci 2012-01-03 11:00
Várom, kíváncsi leszek, nekem nagyon bejött az előző album!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.