Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A rajongóktól kénytelen kalapozni a Faith No More eredeti énekese

1205chuckmosleyKeserű kényszerlépésre szánta el magát Chuck Mosley, a Faith No More eredeti frontembere: mivel családját a hajléktalanság réme fenyegette, a rajongóktól kér anyagi támogatást különböző relikviákért cserébe.

„Tényleg irtózom ettől, pár hónapja már vívódom a dolgon, de úgy tűnik, nincs más választásom: félre kell tennem a büszkeségemet, mert sajnos egyre kevésbé vagyok képes biztonságot nyújtani a családomnak", írta a Facebookon Mosley. „A sokkoló igazság, hogy egyáltalán nem vagyok gazdag. Minden nap küzdünk, akárcsak a legtöbben, most pedig már egy jó ideje rosszabb helyzetben vagyunk, mint valaha. A főbérlőnk el akarja adni a házat, amelyben tíz éve lakunk, és hátralékaink vannak a lakbér terén, így ezt használja ki annak érdekében, hogy kitegyen minket, és eladja az ingatlant. Technikai értelemben véve már december 3-ával ki kellett volna költöznünk, de úgy döntött, ad még nekünk egy hetet. Szóval most itt állok előttetek, és a családom érdekében térden állva könyörgöm nektek. Szégyellem, hogy erre kényszerülök, és bocsánatot kérek miatta, de a családomért bármit megteszek, ami törvényes. És ez az igazság."

Mosley arra kérte a rajongókat, hogy ha tehetik, küldjenek adományokat Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. , cserébe különböző relikviákat juttat azoknak, akik segítenek neki, és bandcampes oldalán mindössze egy dollárért két lemezt is letölthetővé tett, köztük első szólóalbumát, a 2009-es, a jelenlegi helyzetben sajátos értelmet nyerő címmel ellátott Will Rap Over Hard Rock For Foodot is. Ezen többek között Jonathan Davis, John 5, Roddy Bottum és Michael Cartellone is vendégszerepelt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 sanyi 2014-12-05 16:35
Idézet - TelekiPál:
El lehetne menni dolgozni, például.


LIKE!!! :)
Idézet
 
 
+9 #3 TelekiPál 2014-12-05 08:48
El lehetne menni dolgozni, például.
Idézet
 
 
+2 #2 zombee 2014-12-04 20:21
https://www.youtube.com/watch?v=AJYM1TnNPyg

Nem is rossz zene. Teljesen elfeledkeztem róla, sose jutott eszembe, hogy mi lehet a FNM régi énekesével, pedig a vele készült lemezek is jók.
Idézet
 
 
+3 #1 sanyi 2014-12-04 19:20
https://www.youtube.com/watch?v=1FA7dLMm764
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.