Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Napalmnál érkezik az új Bornholm: „Nagy előrelépés ez nekünk”

A világ egyik vezető metálkiadójához, az osztrák Napalmhoz szerződött a hazai Bornholm. A zenekar már dolgozik a következő albumon.

0511bornholm

A Napalmnál jelenik meg a Bornholm ötödik nagylemeze valamikor a közeljövőben. „Keményebben dolgoztunk az elmúlt két évben, mint valaha – mondja a szerződésről Sallai Péter gitáros/énekes, azaz Sahsnot, aki egyben nemzetközi hírű lemezborító-tervező is. – Közben a világ teljesen megváltozott, ránk azonban egyáltalán nem volt hatással mindez. Belefogtunk az új lemez elkészítésébe, és a legkeményebb, leghosszabb, legfelejthetetlenebb munkával töltött időszak áll a hátunk mögött. Ennek eredménye, hogy leszerződtünk a Napalm Recordsszal, napjaink egyik legjobb és legerősebb kiadójával. Nagy előrelépés ez nekünk, és reméljük, az új lemez fel is ér majd a hozzá fűzött reményekhez. Hálásak vagyunk nekik a lemezbe és a zenekarba fektetett bizalmukért. Új korszak kezdődik az életünkben, és szerintem megtaláltuk a helyünket."

A csapat jelenlegi felállását Sahsnot mellett Agarez gitáros, Charun basszer és D dobos alkotja. További információk remélhetőleg hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.