Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Moonglow a legszínesebb, legjobb és legértelmetlenebbül fényűző lemez, amit csak valaha is készítettem”

Moonglow címmel, jövő januárban jelenik meg az Avantasia új nagylemeze. Tobias Sammet a szokásos epikus stílust ígéri a produkciótól.

0504tobias

2019 januárjában jelenik meg az Avantasia új albuma, a Moonglow. „Próbáltam kicsit lenyugodni az elmúlt tizennyolc hónapban, de számomra az jelenti a legjobb pihenést, ha kreatív lehetek”, mondja a 2016-os Ghostlights folytatásáról Tobias Sammet. „Tonnányi ötlet jutott eszembe, amelyek szó szerint követelték, hogy az Avantasia epikus stílusában valósítsam meg őket. Annyira meggyőzőnek találtam az új dalokat, hogy nagyon gyorsan rádöbbentem: amennyiben valaha is lesz még új fejezete az Avantasia-sztorinak, akkor annak ebből az anyagból kell összeálnia, méghozzá tekintet nélkül a rockzenei ipar összes trendjére és szabályára, kézműves formában, személyesen, a fogós rocknóták mellett epikus, tízperces darabokkal. Minden csakis egy célt szolgált: hogy nagyszerű zene szülessen, méghozzá anélkül, hogy akármilyen üzletember a modern szórakoztatóiparhoz illő módon, bájtról bájtra formálná meg. A Moonglow a pályafutásom leggazdagabb albuma, a legnagyobb, legszínesebb, legjobb és legértelmetlenebbül fényűző lemez, amit csak valaha is készítettem.”

Az Avantasia jövő tavasztól turnéra is indul az albummal. Egy április 2-ai prágai fellépés már biztos, magyar buliról egyelőre nem tudni.

 

Hozzászólások 

 
-4 #1 Xanadu 2018-05-04 18:31
Rossz nézni ezt a szarrá photoshopolt promófotót!

Tobi pedig kösse fel a gátyóját, mert az utolsó pár Avantasia- (és főleg Edguy-) produkció elég hervatag volt. Nem beszélve a szinte már nem létező énekhangjáról... Pedig a Metal Opera 1-2 mekkora durranás is volt akkoriban!

(Akinek tényleg minőségi epikus sárkánymetalra fáj a foga, az meg hallgasson Evertale-t, most ők az egyik legjobbak!)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.