Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A megölhetetlen katona: még egy dal a Sabaton márciusi albumáról

The War To End All Wars címmel érkezik tavasszal a Sabaton új nagylemeze, amelynek tematikája ismét az első világháború körül forog majd, és most közzétették róla a The Unkillable Soldier című dalt.

0817sabaton

Március 4-én, a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg a Sabaton következő nagylemeze. Akárcsak elődje, a 2019-es The Great War, a The War To End All Wars is az első világháborúval foglalkozik majd. „Ez egy Sabaton-lemez – mondta Joakim Brodén frontember korábban a The Metal Voice-nak. – Fejlődő, de nem forradalmi zenekar vagyunk: mindig akad pár meglepetés az albumainkon, de sosem fogunk egy lemezen belül teljesen más dalokat játszani. Egy új album megítélése mindig szubjektív. A magam részéről szánalmasnak tartom, amikor egy előadó kijelenti, hogy az aktuális lemeze a valaha készített legjobbja, és ezt az elkoptatott frázist ismételgetik. Szerintem ezt inkább döntse el a hallgató… Az viszont biztos, hogy miután meghallgattuk az előzetes keverésű verziót a lemezről, a zenekar minden tagja, egymástól függetlenül is azt reagálta, hogy ez valami kurva jól szól! És ilyen még nem fordult elő a Sabaton történetében. Mindenki roppant elégedett a produkcióval. Persze korábban is mindig elégedettek voltunk, de akadtak észrevételek: talán ez, talán az… Most viszont teljesen elégedettek vagyunk.”

sabaton_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Sarajevo
02. Stormtroopers
03. Dreadnought
04. The Unkillable Soldier
05. Soldier Of Heaven
06. Hellfighters
07. Race To The Sea
08. Lady Of The Dark
09. The Valley Of Death
10. Christmas Truce
11. Versailles

A Christmas Truce és a Soldier Of Heaven után most a The Unkillable Soldier is meghallgatható a lemezről. A Sabaton 2022. március 13-án vasárnap Budapesten, a Papp László Sportarénában lépett volna fel a mongol folk metalos The Hu, és a finn Lordi társaságában, de a bulit egyelőre ismeretlen időpontra halasztották. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 buktar 2022-02-12 10:26
Napszemüvegben vállaltam volna a klippet is Joakim helyében. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.