Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A lemez egyszerre szól Faith No More-osan és nem Faith No More-osan”

Márciusban jelenik meg a Faith No More új albumához kapcsolt első single, a Superhero. Roddy Bottum billentyűs szerint a lassan teljesen elkészülő lemez elég bizarr lesz, vagyis abszolút méltó a csapat legendájához.

1121fnm

„Jól esik nekünk a folyamatos érdeklődés és kíváncsiság azt illetően, mire jutunk mi öten”, írta Bottum új üzenetében. „Szörnyen hosszú ideje dolgozunk már, ráadásul az egész folyamat szuper-unortodox volt, és gyakran az eredménye is túl különleges az átlagos fülek számára. Billy lassan végez a lemez keverésével, dolgozunk a borítón, Mike pedig éppen az utolsó simításokat végzi az utolsó pár dalon, és elképesztő munkát végzett. Komolyan. Csak annyit tudok mondani, hogy a lemez egyszerre szól Faith No More-osan és nem Faith No More-osan, méghozzá mindezt a lehető legjobb értelemben véve.”

A Faith No More első single-je Superhero címmel jön ki márciusban, a teljes lemez pedig ezt követően nem sokkal, szintén még a tavasz folyamán várható. A banda áprilisban Vancouverben kezdi meg a turnézást, de jönnek Európába is: július elején a Rock In Vienna fesztiválon már biztosan ott lesznek.

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 shmonsta 2015-02-02 18:16
Hát, nehéz ügy. Kiderül, ha meghallgattuk, de abszolút értem az előttem szólókat. Mondjuk még azt is nehéz megfogalmazni, hogy pontosan mit várok tőlük 2015-ben.
Idézet
 
 
+4 #2 iLane 2015-02-02 13:50
Totál egyetértek az előttem szólóval. Nagyon rossz előérzetem van. És ismerve Patton projektjeit, ha azokból bármi átszivárog FNM-ba, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz. :)
Idézet
 
 
+8 #1 Final Command 2015-02-02 10:09
Nekem abszolút első számú kedvenceim voltak a Real Thing idején és tulajdonképp minden lemezüket szeretem is, de ezzel az újrakezdéssel kapcsolatban valahogy most minden irritál, ez a fotó, a Mutherfucker és Superhero számcím, de leginkább Patton feje.

De remélem tévedek és egy kurvajó lemezt raknak össze.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.