Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A lehető legnyilvánvalóbbat lépte a Soilwork

Az a David Andersson lett a Soilwork új gitárosa, aki korábban már több ízben is kisegítette a zenekart. A svédek azután kényszerültek egy új hathúros leigazolására, hogy az egyszer már kilépett kreatív főnök, Peter Wichers a héten ismét távozott a fedélzetről.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy innentől kezdve David is itt lesz velünk”, mondja az új emberről Björn „Speed” Strid énekes, aki egyébként a The Night Flight Orchestra projektbenis együtt zenél Anderssonnal, és épp most adtak ki egy lemezt. „Baromi jó vele lógni, és állati nagy gitáros. Emellett hosszú évek óta ismerjük a közös turnékról, szóval tisztában vagyunk vele, hogy tökéletes választás a csapatba.”

Andersson 2006 és 2011 között több alkalommal is beugrósként teljesített a Soilworkben, tavaly Magyarországon is vele játszottak, mert Wichers a hátproblémái miatt kihagyni kényszerült a fesztiválszezont.

A Soilwork tavaly év végén megkezdte a munkát a következő lemezen, ami előreláthatólag The Living Infinite címmel jön majd ki valamikor 2013 folyamán.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.