Shock!

március 30.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A következő FFDP-lemez után visszavonul Ivan Moody

Visszavonul a súlyos színtérről Ivan Moody, a Five Finger Death Punch énekese – legalábbis most ezt jelentette be a híresen nehéz esetnek számító frontember a csapat denveri koncertjén, a színpadon…

five_finger_death_punch_k2022_07

Meglepő bejelentést tett a Five Finger Death Punch október 14-ei denveri fellépésén Ivan Moody. Az énekes két gyermeke jelenlétében közölte a nézőkkel, hogy még egy albumot készít a csapattal, és utána búcsút mond a súlyos zenének. „Életem legutóbbi tizenöt évében körbeturnéztam a világot – mondta Ivan. – Legalább kétszer a bolygó minden országában, minden városában megfordultam, és ez tény. Sokan közületek szintén szülők, így tudjátok: eközben rengeteg közös időt kihagytam a gyerekeimmel. Így ma megállapodtam velük, és tartani is fogom magam ehhez: jövőre készítek még egy lemezt a Five Finger Death Punchcsal, utána pedig visszavonulok a heavy metaltól.”

Ivan ezután kezet is rázott két gyermekével. Persze nem tudni, hogy mennyire lesz tartós a fogadalom, hiszen a korábban súlyos mentális gondokkal és alkoholproblémákkal is küzdött énekesnek azelőtt már állt kifelé a rúdja a bandából, és ő maga is többször bejelentette vagy meglebegtette esetleges távozását, hogy aztán visszatáncoljon.

A Five Finger Death Punch nyáron ismét fellépett Budapesten, és új lemezük, az AfterLife is néhány héttel ezelőtt jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
#2 Harek 2022-10-18 23:58
Csóró gyerekek.., ezt is bekajálták "aznap este".. Zolinak meg konkrétan részvétem, hogy még ezt is el kell hogy viselje.. Mert persze kicsit sem lenne hitelesebb egy - előre közösen megbeszélt - zenekari közlemény erről a döntésről.. Érzelmek embere Ivan, nem a felelősséggé.
Idézet
 
 
#1 nikfisz 2022-10-18 04:02
Marketing fogás!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.