Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A karibi vizeken debütál élőben a The Haunted új felállása

0630hauntedA világ legnagyobb heavy metal hajóján, a 70000 Tons Of Metalon mutatkozik be élőben a The Haunted új felállása. A luxus óceánjáró 2014. január 27-én indul Miamiból, és a mexikói Costa Maya érintésével ér majd vissza a floridai nagyvárosba január 31-én.

A 70000 Tons Of Metal luxushajón mutatkozik majd be élőben a The Haunted új felállása, amely az alaptagok közül egyedül Patrik Jensen gitárost és Jonas Björler basszert tömöríti ma már, kiegészítve a visszatért kettes számú frontemberrel, Marco Aróval, az eredeti dobossal, Adrian Erlandssonnal (At The Gates, Paradise Lost) és Ola Englund gitárossal. A fellépés elsősége mellett azért is fontos esemény, mert nem követik majd monstre turnék: Aro már egyik első, visszatérés utáni nyilatkozatában is megpendítette, hogy a zenekar a jövőben nem fog túl intenzív turnékba bonyolódni, amit később Englund is megerősített. „A The Haunted egyelőre nem lesz turnézó zenekar, bár nem mondjuk azt, hogy soha többé nem indulunk turnéra. Egyelőre fesztiválokon lépünk majd fel, meg adunk majd egy-egy koncertet itt és ott. Most az albumra akarunk koncentrálni, meg az egyéb dolgokra. Én egyébként nem bánnám a turnézást, szeretem elfoglalni magam…”

Englund korábbi szavai alapján a következő The Haunted lemez nem a banda legutóbbi albuma, a sok vitát kiváltó a Unseen dallamosabb, kísérletezősebb vonalán mozog majd. „Az új anyag súlyos és gyors lesz, attól függetlenül is, hogy Marco visszatért. Szerintem ez az egészséges irány a csapat számára, ha tovább akarunk lépni. Személy szerint minden The Haunted albumot imádok, de alapvetően mindig is a ’90-es évek egyenesebb metaljáért rajongtam, egyszerűen jobban fekszik nekem ez az irány.”

A lemez valamikor jövőre jelenik meg.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 kéjsóvár bohóc 2013-11-10 08:28
Várós anyag lesz ez is!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.