Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Judas Priestben még legalább egy, de lehet, hogy két album is rejlik”

Lehet, hogy nemcsak egy, hanem egyenesen két albumra is számíthatunk még a Judas Priesttől a következő években – ezt maga Glenn Tipton gitáros nyilatkozta a Classic Rock Revisitednek. Ismételten ennyit arról, hogy a Szigeten is fellépett banda Epitaph turnéja búcsúkörút lenne...

Arra a kérdésre, hogy az Epitaph turné a Judas Priest karrierjének végét jelenti-e, vagy csak az utolsó grandiózus világkörüli koncertsorozatról van szó, Tipton egyértelműen válaszolt. „A nagy világkörüli turnék végéről van szó. De ha felajánlanak nekünk egy sor dátumot, aminek értelmét is látjuk, a jövőben is megfontoljuk majd. A Judas Priestben minden bizonnyal még legalább egy, de talán két album is ott rejlik. A mostani turné semmilyen értelemben sem jelenti a zenekar végét: egyszerűen csak ez az utolsó alkalom, amikor körbekoncertezzük az egész bolygót."

Ami a készülő új Priest lemezt illeti, Tipton elmondta: a csapat már nyolc-tíz új dallal rendelkezik, amelyek vázát ő rakta össze Rob Halford énekessel még az év elején. „Szeretnénk leülni Richie Faulknerrel is, mert már mutatott pár ötletet, amik nagyon priestesek voltak. Ez egy teljesen új lehetőség számunkra, amit szeretnénk megragadni. Mindennél nagyobb szükségünk van azonban némi időre. Elég feszes a mostani turnémenetrendünk, vagyis ha a koncertezésnek vége, mindenképpen pihennünk kell majd egy kicsit, mielőtt bevonulunk a stúdióba."

Halford az eddigi nyilatkozatokban igen súlyos, nyers és egyenes új Priest lemezről beszélt, vagyis a legutóbbi Nostradamus album szövevényes megközelítése ezúttal nem lesz jellemző.

A zenekar legfrissebb kiadványa egyébként egy október 11-én megjelent újabb válogatás The Chosen Few címmel, amin a Sony eredeti módszert választott arra, hogy sokezredszerre is eladja a Breaking The Law-t és a You've Got Another Thing Comin'-t: a marketingduma szerint minden egyes témát egy-egy híres rockzenész választott ki a kollekcióra. Biztos van, akinek ez is elég indok arra, hogy kicsengesse a pénzt a CD-ért...

A dallista az alábbi (zárójelben az egyes dalok kiválasztói):

01. Diamonds And Rust (Joe Elliott)
02. Dissident Aggressor (Steve Vai)
03. Exciter (Accept)
04. Beyond The Realms Of Death (Lars Ulrich)
05. Delivering The Goods (Kerry King)
06. The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown) (David Coverdale & Randy Blythe)
07. The Ripper (Ozzy Osbourne)
08. Victim Of Changes (James Hetfield)
09. Breaking The Law (Lemmy)
10. Rapid Fire (Vinnie Paul)
11. Grinder (Zakk Wylde)
12. Living After Midnight (Alice Cooper & Geezer Butler)
13. Screaming For Vengeance (Slash)
14. You've Got Another Comin' (Klaus Meine & Corey Taylor)
15. The Sentinel (Chris Jericho)
16. Turbo Lover (Jonathan Davis)
17. Painkiller (Joe Satriani)

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 M 2011-10-16 12:49
ez a seggszáj azért is gáz, mert ők ugye nagy metalbecsben vannak tartva. így még vércikibb, (akárhogy is szépítgetik...)
Idézet
 
 
+3 #1 Venomádi 2011-10-16 11:06
Segg+száj. De én még örülök is neki, mert lehet hogy lesz még alkalmam megnézni őket, ami sajnálatos módon idén elmaradt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.