Shock!

március 03.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A családom és az igaz barátaim nagyszerű támogatásával úgy döntöttem, tovább írom a dalokat”

1215ronnieMárcius 12-én jelenik meg Ronnie Atkins első szólóalbuma. A Pretty Maids frontemberének első önálló lemezéről máris megérkezett egy újabb dal.

A Frontiers jelenteti meg tavasszal Ronnie Atkins első önálló lemezét, a One Shotot, amelyet kétszeresen is a szomorú kényszer szült: az énekes egyrészt a globális lezárások és a turnészünet, másrészt saját egészségi állapota miatt szánta rá magát, hogy végre szólóabumot készít. „„Miután fájdalmaim támadtak, húsvét előtt ismét elmentem egy vizsgálatra, ami után közölték velem: szétterjedt a szervezetemben a rák, és a négyes stádiumban van. Ez általában azt jelenti: gyógyíthatatlan", jelentette be nemrég az 55 éves énekes, aki az év elején még tüdőrákja visszaszorulásáról számolt be. „Innentől fogva két út áll előttem: behúzódhatok egy sarokba és sajnálhatom magam (szerintem egy ideig pontosan ezt tettem), vagy megpróbálhatok tovább élni, és csinálni, amiben a legjobb vagyok. Az utóbbit választottam. A családom és az igaz barátaim nagyszerű támogatásával úgy döntöttem, tovább írom a dalokat és készítem a felvételeket, főleg, hogy számos ötlet van még bennem."

A One Shot e munka eredménye, elkészítésében zenésztársa, a neves multihangszeres producer, Chris Laney volt Ronnie segítségére ronnieatkins_cJacob Hansen hangmérnökkel, és olyan zenészek bukkannak fel az anyagon, mint Allan Sørensen, Morten Sandager, Pontus Egberg, Anders Ringman, Pontus Norgren, Kee Marcello, Olliver Hartmann, John Berg, Linnea Vikström Egg vagy Björn Strid.

A dallista az alábbi:

01. Real
02. Scorpio
03. One Shot
04. Subjugated
05. Frequency Of Love
06. Before The Rise Of An Empire
07. Miles Away
08. Picture Yourself
09. I Prophesize
10. One By One
11. When Dreams Are Not Enough

A Real című szám már ismert, most a One Shot is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.