Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Celtic Frost az életemet jelentette, és nem volt túl könnyű másodszorra is elveszíteni”

0110triptykonTavaly több mint százezer euróért sem vállalta el a Celtic Frost kihantolását egy wackeni buli erejéig Thomas Gabriel Fischer, azaz Tom G. Warrior, aki jelenleg a Triptykon tavalyi Melana Chasmata lemezével turnézik az utóbbi időszakban. A főnök szerint a jövőben sem kell hasonlókra számítani, a korszakalkotó bandának tényleg örökre vége.

„Nagyjából ugyanarról van szó számomra”, felelte Fischer, amikor a DCHeavyMetal arról faggatta, Celtic Frost- vagy Triptykon-dalokat játszik-e szívesebben. „Ha lett volna rá lehetőségem, a Celtic Frost még egy csomó albumot készített volna, de sajnos bizonyos embereknek a saját hírnevükkel kapcsolatos grandiózus elgondolásai, illetve egoista húzásai közbeszóltak. A végén annyira működésképtelen lett a zenekar, hogy azt mondtam: számomra az az egyetlen lehetőség, ha kilépek. Így aztán megalapítottam a Triptykont, de a lényeg itt is ugyanaz, amit a Celtic Frosttal is csináltam, csak éppen önzés és egoista húzások nélkül. És noha itt fiatalabb emberek játszanak, a színfalak mögött a Triptykon igazából sokkal érettebb, mint amilyen a Celtic Frost volt.”

Warrior már korábban is egyértelművé tette, hogy soha többé nem kíván együtt zenélni Martin Eric Ainnel, és ez azóta sem változott. „Attól tartok, hogy ez lehetetlen”, mondta, amikor arról kérdezték, újjáalakulhat-e még valaha is a Celtic Frost. „Nincs már köztünk ellenségeskedés Martinnal, épp pár hete találkoztunk, amit egyébként időről időre szoktunk is, de szerintem ez az ajtó már bezárult. Noha Martin egyszer azt mondta, fogunk mi még együtt zenélni, én a múltkori elképesztő csalódás után nem szeretném kitenni magamat még egy hasonlónak. A Celtic Frost az életemet jelentette, és nem volt túl könnyű másodszorra is elveszíteni. Nem is bízom meg többé ezekben az emberekben. Rengeteg időt, saját pénzt és erőfeszítést, dalokat, produkciós munkát és minden egyebet öltem bele a Monotheist albumba, mert hittem benne, hogy a zenekar még sok éven át létezhet. Aztán úgy éreztem, elárultak és hátbadöftek. Ha ismét belefognék, lehet, hogy megint ez lenne a vége, és ezt nem akarom. A Triptykon egy baráti társaság, és ennek vagyok híve. Amit pedig kreatív szempontból meg akarok valósítani, arra a Triptykonban is képes vagyok.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 Huha 2015-06-12 19:59
Igen fasza segged lehet homme srác
Idézet
 
 
+2 #4 homme 2015-06-04 20:51
rusnya mint a seggem
Idézet
 
 
+1 #3 Flagellator1974 2015-06-04 19:02
A Monotheist kolosszális.
Idézet
 
 
+2 #2 cápaidomár 2015-06-02 21:20
Az. Épp ma kezdtem ismerkedni a Monotheist lemezzel, hát nagyon ott van. Baromi komoly.
Idézet
 
 
+19 #1 senti_ent 2015-06-02 14:43
Hiteles arc!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.