Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nem kellett a százezer eurós órabér Tom G. Warriornak

0606triptykonBreathing és Boleskin House címmel két új Triptykon dal is meghallgatható az április 14-én érkező Melana Chasmata lemezről. Tom G. Warrior nagyon hisz jelenlegi bandájában, amit mi sem bizonyít jobban annál, hogy simán visszautasította a wackenes szervezők visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatát egy Celtic Frost koncertre…

„Két és fél héttel ezelőtt 100 ezer eurót (vagyis több mint 31 millió forintot – a szerk.) ajánlottak nekem egy egyórás Celtic Frost koncertért Wackenben”, árulta el Warrior a The Quietusnak. „Martin Eric Ain és én lettünk volna a két főarc, a többieket illetően pedig azt mondták, nem számít, ki dobol, illetve ki a másodgitáros, ameddig mi ketten színpadra állítjuk a Celtic Frostot a fesztiválon. A válaszom annyi volt, hogy ez egy vicc, szóval nem. Elképesztő mennyiségű időt, kretivitást és pénzt fektettem a Celtic Frost feltámasztásába, és a dolog nagyon rossz véget ért. Nem sajnálom, hogy megléptem a dolgot, de nem vagyok hajlandó kitenni magamat még egy hatalmas csalódásnak, hogy ismét olyan módon omoljon össze a dolog, mint legutóbb. Nem szeretném magamat ismét fejbelőni. Szerettem volna folytatni, de lehetetlennek bizonyult. Úgy gondolom, teljesen legitim dolog újjáalakítani egy zenekart. A heavy metal ma már a régebbi stílusok közé tartozik, rengeteg zenekar sok időt töltött együtt, és néha muszáj feloszlani – az ilyesminek pozitív hozadéka is lehet.”

Warrior mester így továbbra is az április közepén érkező új, kettes számú Triptykon albumra, a Melana Chasmatára koncentrál, amelyről alább máris meghallgatható két dal. Warrior ezúttal is saját Prowling Death Records Ltd. cégén keresztül licenszeli a kiadványt a Century Mediának, rajta az alábbi dalokkal:

0208triptykonc

01. Tree Of Suffocating Souls
02. Boleskine House
03. Altar Of Deceit
04. Breathing
05. Aurorae
06. Demon Pact
07. In The Sleep Of Death
08. Black Snow
09. Waiting

Az anyag borítója ismét a híres svájci szürrealista művésztől, H.R. Gigertől érkezett, aki ebben az esetben magától jelentkezett Warriornál, hogy szívesen felajánlja az egyik alkotását a lemezhez, mivel nagyon tetszett neki, ahogy az Eparistera Daimones anyagon a Triptykon felhasználta az akkor szóban forgó képét. Ez azért nem kis megtiszteltetés, főleg, hogy Warrior így a Celtic Frost To Mega Therion lemezével együtt már a harmadik Giger-féle borítót mondhatja magáénak.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 neal and jack and me 2014-03-15 20:49
értjük... :)
Idézet
 
 
+2 #3 Necrofaust 2014-03-15 20:43
Idézet - Necrofaust:
Van, akit nem lehet megvenni, remek hír! Az év egyik legjobban várt idei lemez!



Ezt de megfogalmaztam :D
Idézet
 
 
+5 #2 Necrofaust 2014-03-15 20:43
Van, akit nem lehet megvenni, remek hír! Az év egyik legjobban várt idei lemez!
Idézet
 
 
+2 #1 neal and jack and me 2014-03-15 12:47
fisher mester nem viccel. aminek vége, annak vége.
(de könyörgöm, 100ezer euró?! áááá)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.