Shock!

szeptember 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A ’80-as évek primitív, rút metálhangzásának megidézésével azt szeretnénk, hogy mindenki úgy érezze: időgépbe keveredett”

Október 9-én jelenik meg a The Troops Of Doom első minialbuma, amelyről most az első dalt is bemutatták. A brazil csapat névválasztása nem véletlen, hiszen a főnök Jairo Guedz, a Sepultura első felállásának gitárosa.

0806troopsofdoom

Új zenekarral tér vissza a színre Jairo „The Tormentor" Guedz gitáros, akit a Sepultura két első kiadványáról, a Bestial Devastation EP-ről és a Morbid Visions nagylemezről lehet ismerni. Jairo a korszak minden bizonnyal legismertebb Sepu-dala alapján The Troops Of Doomnak elkeresztelt csapatban Alex Kafer énekes/basszerrel, Alexandre Oliveira dobossal és Marcelo Vasco gitárossal zenél, céljuk pedig bevallottan a '80-as évek ős-death metal hangzásának felidézése. Első EP-jük októberben jelenik meg The Rise Of Heresy címmel, rajta négy saját dallal és két Sepu-relikvia új változatával, masztereléséért pedig maga Øystein G. Brun (Borknagar) felelt. „Az EP jó thetroopsofdoom_cértelemben ébreszti majd fel a hallgatókban azt a bizonyos nosztalgikus vibrálást", mondja Jairo. „A '80-as évek primitív, rút metálhangzásának megidézésével olyan élményt szeretnénk nyújtani, hogy mindenki úgy érezze, mintha időgépbe keveredett volna. Mindezt a Sepulturában töltött éveim mellett többek között olyan ikonikus zenekarok inspirálták, mint a Slayer, a Kreator, a Celtic Frost, a Sodom, a Possessed és a Death. Valódi főhajtás ez a zene a régi nagyok előtt."

A dallista az alábbi:

01. Whispering Dead Words
02. Between The Devil And The Deep Blue Sea
03. The Confessional
04. The Rise Of Heresy
05. Bestial Devastation
06. Troops Of Doom

A Between The Devil And The Deep Blue Sea című dal máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.