Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A ’80-as évek magas energiaszintű, szuperszórakoztató rockja ihlette a számot”

Új dallal jelentkezett Sophie Lloyd. A brit gitáros friss szerzeményében a Steel Panther énekese, Michael Starr vendégeskedik.

0801sophie

Három kislemezdalt is kihozott az elmúlt hetekben közelgő nagylemezéről Sophie Lloyd, amelyek közül az elsőben Nathan James énekelt az Ingloriousből, a másodikban Matt Heafy a Triviumból, a harmadikban pedig Lauren Babic (Red Handed Denial, CrazyEightyEight). A negyediknek közzétett Runawayben a Steel Panther énekese, Michael Starr erősíti a brit gitárost. „A Runaway az egyik kedvenc dalom a lemezről – mondja Sophie. – A ’80-as évek magas energiaszintű, szuperszórakoztató rockja ihlette a számot, márpedig egyszerűen imádom az efféle zenéket.”

Idén teljes nagylemez is várható a gitárostól, végleges énekeslista és további paraméterek remélhetőleg hamarosan. Az már biztos, hogy az anyag címe Imposter Syndrome lesz, és nem Sophie saját cégénél, az Autumn Recordsnál lát majd napvilágot. „Korábban csak instrumentális zenében utaztam, szóval nagyon különleges számomra ez a dal – mondta korábban Sophie. – Olyan emberekkel dolgozom mostanában, akik annak idején, kölyökkoromban kint voltak a falamon a posztereken, szóval mintha bezárult volna a kör.”

 

Hozzászólások 

 
#1 NAR 2024-02-01 23:42
Ez egy baromi jól eltalált dal.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.