Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

80 ezer dollárra perelték Ozzyt egy szerencsétlenül bedobott palack miatt

Zakk Wylde szerint Randy Blythe sosem bántotta volna saját rajongóit, de egy friss interjúban felidézett egy esetet annak illusztrálására, mennyire felelősségteljesen kell viselkednie azoknak, akik a színpadon állnak és levezényelnek egy koncertet.

„Sokat tudok a hardcore bulikról, a wall of death-ről és hasonlókról, amikor a rajongók fizikai síkra terelik a dolgokat", magyarázta Zakk a Noisecreepnek. „De ha ezt énekesként bátorítod, jobb, ha arra is készen állsz, hogy utána vállald érte a felelősséget. Már a dobverőket sem dobáljuk ki a közönségbe, mióta valakit egyszer szemen talált az egyik, ő pedig perelt... Emlékszem egy Ozzfest koncertre Phoenixben, ahol egy idióta nő ott állt a tömegben egy egyéves gyerekkel. Bazmeg, hagyd otthon a kölyködet, vagy vigyázok rá én hátul, a backstage-ben! Mindegy, de ne a forróság közepén állj vele ott, te barom! Ozzy látta őket, és rosszul érezte magát a kicsi miatt, hiszen Ozzy jó ember. Odadobott nekik egy palack vizet, amivel véletlenül eltalálta a gyereket. Bumm! Máris kapott a nyakába egy 80 ezer dolláros pert."

Zakknek Randy konkrét ügyéről is megvan a véleménye. „Randy sosem bántott volna egy rajongót, jó srác ő is. Egy rajongó feljön lentről: pólói vannak, lemezei vannak, mondom, rajongó, egy a tieid közül. És soha nem bántanál senkit a tieid közül. De Dimebag halála óta úgy gondolom, hogy a rajongóknak nem kell feljönniük a színpadra. Ha a Yankee Stadionban berohansz meccs közben a pályára, nem csak egyszerűen kitessékelnek, hanem le is tartóztatnak. Talán a biztonsági személyzetnek is komolyabban kellene vennie egy kicsit a feladatát... Tisztában vagyok vele, hogy a stagediving az élmény részét jelenti bizonyos koncerteken, vagyis nehéz ez az egész kérdés. De ha semmi sem változik, még több ember sérül majd meg."

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 M 2012-07-20 10:15
hozzátartozik az élményhez, ezt én sem tagadom, de sztem be kéne szüntetni minden koncerten. ha pedig kisebb a buli, nincs biztonsági stb, akkor max vállalhatják a felelősséget a zenészek, de nem lehet mindenért őket hibáztatni. aki elmegy egy koncertre, az figyeljen oda mit csinál. én is voltam már nem egy bulin, és mégsem támadt olyan ötletem h le fel járkáljak a színpadról. aki nem tudja "kezelni" az ilyen zenét, az meg ne járjon koncertre, vagy ne egyedül.

h lehet amúgy egy ilyen kis gyereket beengedni egy ozzfest-re? ez megint szervezői felelőtlenség, meg hát nem kis szülői is. egy ilyen szülő biztos azért perelt 80 000$-ra, mert félti a gyerekét. ez is a pénzről szólt.
Idézet
 
 
+5 #1 Zoli 2012-07-19 14:09
Szerintem fel lehet menni a színpadra, csak nem kell testi kontaktusba kerülni a zenészekkel. Ha ezt jól ítéli meg egy zenész, békén is hagy. Ennyi. Felmész aztán már ugrassz is, ez a stage diving lényege...Vannak olyan zenék amik ezt váltják ki belőlünk, pl: napalm death, d.r.i. és társai.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.