Shock!

szeptember 23.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

'80-as évek-beli US metal hőssel fordul rá az új lemezre a Body Count

0505bcJúnius 10-én jelenik meg a Body Count új lemeze, a Manslaughter, majd Ice-T-ék a nyári Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturnén járják körbe az Egyesült Államokat. A csapattal kapcsolatos legérdekesebb fejlemény a közelmúltból ugyanakkor mégis az, hogy Ernie-C új gitártesója Juan Garcia lett a ma már Masters Of Metal néven futó Agent Steelből…

„Az emberek folyamatosan kérték, hogy zenéljek, és egy ideje már nem nagyon érzek inspirációt magamban ahhoz, hogy hip hopot csináljak”, magyarázta Ice-T a TheFlama kérdésére. „A hip hop mára nagyon popos lett számomra… De a zenekarom meg mindig játszani akar, szóval úgy döntöttünk, készítünk egy lemezt. Leszerződtünk a Sumerian kiadóhoz, elkészítettük a Manslaughter lemezt, ami brutális lesz. Brutális!”

A Manslaughter lemezen új felállásban mutatkozik be a sokat látott zenekar: a két alapember, Ice-T és Ernie-C gitáros mellé új hathúros érkezett Juan Garcia személyében, aki itt Juan The Dead néven fut, és ha most megkérdeznéd, igen, ez a Juan Garcia ugyanaz a Juan Garcia, aki a ’80-as évek egyik legjobb amerikai speed/thrash csapatában, az Agent Steelben zenélt, és tavaly egy alapos interjút is készítettünk vele. Juan novemberben mutatkozott be élőben a Body Counttal, és azóta is kitart mellettük. A basszusgitáros Vincent Price, a dobos pedig Ill Will.

Az új albumra olyan dalok kerülnek majd fel, mint a címadó vagy a Talk Shit Get Shot, a megjelenés után pedig a Body Count a legnagyobb amerikai metal fesztiválturnén, a Rockstar Energy Drink Mayhemen járja körbe az Egyesült Államokat. A körút két idei headlinere az Avenged Sevenfold és a Korn, rajtuk kívül pedig többek között olyan bandák játszanak még a színpadokon, mint az Asking Alexandria, a Trivium, a Cannibal Corpse, a Suicide Silence vagy a Mushroomhead.

A Body Count klasszikus első albumáról itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 asdasd 2014-05-06 10:42
Szegeny nyugdijas bacsi veletlenul rossz kornyekre keveredett es belesetalt a kepbe.
Idézet
 
 
+3 #2 bogar 2014-05-06 10:31
Ki a hatodik a képen? Megint van olyan tagja a zenekarnak, akinek az a dolga, hogy szigorúan nézzen? :-)
Idézet
 
 
+4 #1 zombee 2014-05-06 09:47
Ez azért nem lesz szar, az tuti.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.