Shock!

június 17.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2017 elején jön ki magyarul Scott Ian önéletrajza

0808scottJövő év elején jelenik meg magyarul Scott Ian önéletrajzi könyve. A zenekar márciusban Magyarországon is fellép, a koncerten lesz a kötet hivatalos bemutatója is.

Scott Ian – A gitáros faszi az Anthraxből címen fut az Anthrax főnöke és Jon Wiederhorn könyve, amely eredetileg 2014 őszén jelent meg I'm The Man: The Story Of That Guy From Anthrax címmel. A kötetet a Konkrét Kiadó adja ki magyarul jövő év elején, a tervek szerint februárban, Nagy Máté fordításában és Dudich Ákos szerkesztésében. A könyv itt rendelhető elő, Kirk Hammett előszava pedig máris elolvasható magyarul.

Ami az Anthraxet illei, év elején jelent meg a csapat új albuma, a For All Kings, ám a zenekar jövő tavasszal már egy speciális emlékturnéval érkezik Európába: március 22-én lesz harmincéves a banda első korszakának legfontosabb produkciója, az Among The Living, és a jubileumot tematikus turnéval ünneplik meg. A koncerteken természetesen elejétől végéig elhangzik majd az 1987-es lemez anyaga, további közönségkedvencek mellett. A körút március 12-én éri el Budapestet a Concerto szervezésében, a helyszín a Barba Negra lesz, előzenekarként a The Raven Age játszik. További részletek itt. A koncerten lesz a Scott-kötet magyar kiadásának hivatalos bemutatója is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.