Shock!

április 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2013 elején jelenik meg az új Lordi album

Michael Wagener producerrel vonul stúdióba szeptemberben a finn Lordi, hogy elkészítsék új nagylemezüket, amelynek megjelenése 2013 elejére várható. A finn szörnymetalosok már a legutóbbi Babez For Breakfast albumot is Wagenerrel rögzítették.

Az Accept egyik korai felállásában még gitárosként is érdekelt producer olyan zenekarokkal dolgozott a stúdióban, mint a Metallica, Ozzy Osbourne, a Skid Row vagy a Dokken, és a jelek szerint a Lordinál is bevált. A következő nagylemez 2013 elején jelenik meg, rajta egy új dobos játékával, aki simán csak The Drummer művésznéven fut a bandában, miután idén februárban a Lordi elveszítette előző ütősét, Tommi „Otus" Lillmant. Az elhunyt Lillman azelőtt a To/Die/For, a Sinergy és az Ajattara sorait erősítette, illetve a Children Of Bodom főnök Alexi Laihóval egy Kylähullut nevű paródia-punkbandában is muzsikált.

A Lordi idén egyébként debütáló albuma megjelenésének tízéves jubileumát és a zenekari koncepció megszületésének húszéves évfordulóját ünnepli, igaz, akkor még csak a főnök Mr. Lordi volt tag a jelenlegi felállásból. Ennek alkalmából egy Scarchives Vol. 1 című speciális válogatás is várható tőlük hamarosan, rajta ritkaságokkal és kiadatlan extrákkal.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.