Shock!

november 12.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

2013-ban új lemezzel jelentkezik és turnéra indul a Bon Jovi

What About Now címmel jelenik meg valamikor 2013 tavaszán a Bon Jovi új nagylemeze, amelyhez a zenekar Because We Can fedőnévvel kanyarít majd egy szokásosan megaméretű világ körüli turnét az év folyamán. A koncertezés már februárban megkezdődik.

Február 13-án kezdődik meg Kanadában a Bon Jovi következő gigaturnéja, amely a Because We Can címet viseli meg. A zenekar eddig hat koncertet jelentett be, de hamarosan további állomásokat is véglegesítenek majd a világ minden táján: Észak- és Dél-Amerika, Európa, Ázsia, Ausztrália és Afrika egyaránt kap majd a zenekarból 2013 és 2014 folyamán.

Jonék már nagyban úton lesznek, amikor valamikor a tavasz folyamán a boltokba kerül a zenekar következő sorlemeze is. A tizenkettedik Bon Jovi album a What About Now címet viseli majd, és bő három és fél évvel követi a sorban a legutóbbi The Circle-t. További részleteket a következő hetekre ígérnek.

A Bon Jovi tavalyi bécsi koncertjéről itt olvashatsz, a november 3-án húsz éve megjelent Keep The Faith albumról pedig itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.