Shock!

május 09.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chaossphere: Mankind's Heritage

Németországból érkezett a Chaossphere öt számot tartalmazó demója. 2000-ben alakultak, utána sok tagcsere és némi szünet után 2002-ben kezdtek mozgolódni ismét. Mivel az első dobosuk otthagyta őket, utána nem találtak más, így a japán csodafegyvert vetették be, aki mindig megjelenik próbákon, nem beszél vissza, és pontos mint az atomóra, ráadásul még sör sem kell neki.

Persze a tagcserék tovább folytatódtak, akár egy jobbfajta teleregényben. A zene régisulis thrash, viszont a hörgés inkább deathes. Ami elég nagy baj, az amúgy egész korrektnek tűnő zenét ez a totálisan jellegtelen és idegesítően buta hörgés lehúzza a béka segge alá. Nem vagyok hörgésellenes, de amit itt művel a csapat torokgyilkosa, az rémesen jellegtelen.

A zene mint említettem régisulis thrash, a szólók elég bénácskák, igazándiból egyik dalra sem kaptam fel a fejem, elmentek mellettem, bármiféle izgalom nélkül. Otthon elzenélgethetnek a helyi klubokban, de a büdös életben nem jutnak semmire, mivel sok ezer náluk sokkal profibb, érdekesebb zenekar dolgozik a színtéren, ők meg sajnos abba a kategóriába tartoznak, akiket egyszer is bőven sok meghallgatni, többször pedig időpazarlás.

web: www.chaossphere.de

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.