Shock!

március 05.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chaossphere: Mankind's Heritage

Németországból érkezett a Chaossphere öt számot tartalmazó demója. 2000-ben alakultak, utána sok tagcsere és némi szünet után 2002-ben kezdtek mozgolódni ismét. Mivel az első dobosuk otthagyta őket, utána nem találtak más, így a japán csodafegyvert vetették be, aki mindig megjelenik próbákon, nem beszél vissza, és pontos mint az atomóra, ráadásul még sör sem kell neki.

Persze a tagcserék tovább folytatódtak, akár egy jobbfajta teleregényben. A zene régisulis thrash, viszont a hörgés inkább deathes. Ami elég nagy baj, az amúgy egész korrektnek tűnő zenét ez a totálisan jellegtelen és idegesítően buta hörgés lehúzza a béka segge alá. Nem vagyok hörgésellenes, de amit itt művel a csapat torokgyilkosa, az rémesen jellegtelen.

A zene mint említettem régisulis thrash, a szólók elég bénácskák, igazándiból egyik dalra sem kaptam fel a fejem, elmentek mellettem, bármiféle izgalom nélkül. Otthon elzenélgethetnek a helyi klubokban, de a büdös életben nem jutnak semmire, mivel sok ezer náluk sokkal profibb, érdekesebb zenekar dolgozik a színtéren, ők meg sajnos abba a kategóriába tartoznak, akiket egyszer is bőven sok meghallgatni, többször pedig időpazarlás.

web: www.chaossphere.de

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.