Shock!

július 10.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Art Of Dethronement: Down On My Knees

Nagyon erős gótikus metal élet bontakozott ki hazánkban, melynek képviselői fej-fej mellett küzdenek a fennmaradásért. A 8 tagú Art Of Dethronement Szolnokon a Denevér Stúdióban rögzítette 8 számos félórás anyagát, ami úgy tűnik, hatalmas mérföldkő lehet pályájukban.

megjelenés:
2000
kiadó:
szerzői kiadás / Hammer Music
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Ezúttal is érlelt, kitűnő produkciót tettek le elénk, ám sokkal színesebb, egységesebb hangszerelésben mint a Hymn... For The Deepest Autumn demó esetében. Talán nem annyira komor most minden, sokkal dallamosabb a kiszerelés, a hörgés is eltűnt. Hatások természetesen akadnak, My Dying Bride, Anathema, amit csak a hovatartozás végett érdemes megjegyezni. A dalokból kiemelkedik a női énekes In The Womb , de a Promised Land húzós, szintiben gazdag témája is kiugróan jó.

Az Art Of Dethronement erőssége továbbra is a cselló-hegedű aláfestésben rejlik, annyira gyönyörűen megszólal a két hangszer, hogy önkéntelenül is belebizsereg az ember a felvételekbe. Remélem a folytatást illetően nem kell sokáig várnom, és ha eddig nem is volt külföldi érdeklődés, ezúttal majd lesz!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.