Shock!

november 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

The Art Of Dethronement: Down On My Knees

Nagyon erős gótikus metal élet bontakozott ki hazánkban, melynek képviselői fej-fej mellett küzdenek a fennmaradásért. A 8 tagú Art Of Dethronement Szolnokon a Denevér Stúdióban rögzítette 8 számos félórás anyagát, ami úgy tűnik, hatalmas mérföldkő lehet pályájukban.

megjelenés:
2000
kiadó:
szerzői kiadás / Hammer Music
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Ezúttal is érlelt, kitűnő produkciót tettek le elénk, ám sokkal színesebb, egységesebb hangszerelésben mint a Hymn... For The Deepest Autumn demó esetében. Talán nem annyira komor most minden, sokkal dallamosabb a kiszerelés, a hörgés is eltűnt. Hatások természetesen akadnak, My Dying Bride, Anathema, amit csak a hovatartozás végett érdemes megjegyezni. A dalokból kiemelkedik a női énekes In The Womb , de a Promised Land húzós, szintiben gazdag témája is kiugróan jó.

Az Art Of Dethronement erőssége továbbra is a cselló-hegedű aláfestésben rejlik, annyira gyönyörűen megszólal a két hangszer, hogy önkéntelenül is belebizsereg az ember a felvételekbe. Remélem a folytatást illetően nem kell sokáig várnom, és ha eddig nem is volt külföldi érdeklődés, ezúttal majd lesz!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.