Shock!

február 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Royal Hunt: The Watchers

Egy hónap is alig telt el a The Mission album óta, amikor felbukkant a piacon ez az újabb Royal Hunt anyag, több mint egy órás játékidővel! Hogy mi minden hallható itt? Először is felkerült a CD-re egy Intervention című hősi eposz, amely szövegileg szervesen kapcsolódik a The Mission sztorijához, viszont negyedórás időtartama miatt már csak itt kaphatott helyet. Ebben a dalmonstrumban csúcsosodik ki André Andersen vonzódása a progresszív muzsikákhoz.

megjelenés:
2002
kiadó:
Frontiers / HMP
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

Következik négy élő felvétel (Lies, Flight, Message To God és Epilogue), valamint négy újra rögzített nóta (One By One, Clown In The Mirror, Day In Day Out és Legion Of The Damned) az első két albumról, amelyeken még Henrik Brockman énekelt! A vele készült dalok, lemezek is jók voltak; megérdemlik ezek a korai szerzemények, hogy a hozzájuk méltó hangzással és énekteljesítménnyel halljuk most viszont őket. Hogy teljes legyen a kép, elhangzik még az Intervention hat percesre kurtított verziója is, de már csak amolyan levezetésként.

Nem egy pénztárcakímélő megoldás, amit a Royal Hunt és kiadója választott, de a minőség garantált. Ha rajongó vagy, miért ne vadásznál a The Watchersre is?

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.