Shock!

július 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Blackmore's Night: Beyond The Sunset - The Romantic Collection

Ez az a varázsos mesevilág, amelyet ha valaki ismer, akkor tudja, milyen és rajong érte. Ha azonban még nem hallotta, aligha lehet leírni neki. Mert ahhoz legalábbis költőnek, festőnek és zenésznek kellene lenni egyszerre. A Beyond the Sunset egy lírai, romantikus dalokból álló válogatás, mely dvd változatban is a boltokba kerül.

megjelenés:
2004
kiadó:
Century Media
pontszám:
10 /10

Szerinted hány pont?
( 4 Szavazat )

Candice Night csodálatos hangja végigvezeti a hallgatót a patinásabb-újabb történetek során. Blackmore mester akusztikus zöngeményeihez pihekönnyed vonósok, folkos hangulati elemek szegődnek társul. Az albumon azok is találhatnak ismerős dalokat, akik egyébként nem ismerik a Blackmore-Night produkciókat. Ilyen például a Wish you were here, amivel nem is oly rég a zenei csatornákon gyakorta lehetett találkozni - egy másik világhoz tartozó zenekar jóvoltából. De itt van a Diamonds and Rust is, melynek többnyire nem az eredeti változatát ismerik a rockfejek, sokkal inkább a Judas Priest-féle nótaként emlékeznek rá.

Szépség és tisztaság, derű és elegancia lengi át a légkört. Semmi sem lehet tökéletesebb muzsika egy téli estére, amikor a kandalló tüze parázsvörös árnyakkal telíti meg a szobát, gyantaillatot áraszt a sarokban szerényen széplő fenyőfa, az odakint leereszkedő estében pedig csendesen havazódik a táj.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.