Shock!

október 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

As We Fight: The Darkness Of Apocalypse Has Fallen Before Us

Újabb artikulációmentes hardcore csapat, ezúttal Dániából. Zeneileg a metalosabbak közül valók, mondhatni teljesen tipikus metalcore-t játszanak. Svédzenekaros alapriffekkel, hc-s üvöltéssel, kapkodással, dühvel. 2001-ben alakultak, 2002-ben készült ez felvétel, tavaly sikerült kiadniuk magánban. Két vokalistával dolgoznak; egy szokványos magasabb hc torok és egy kicsit öblösebb, erősebb hang ordibál a dalokban.

megjelenés:
2003
kiadó:
szerzői kiadás / Northpost
pontszám:
7 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Amúgy a borító alapján inkább valami gótikus vagy death csapatra gondoltam, nagyon nem illik a frontkép és az egész booklet a zenéhez. Szerzői kiadású cd-jüket a Northpost Records terjeszti, rájuk is fér, nem olyan rossz, amit csinálnak, noha nem is túl újító vagy egyedi. Korrektek a dalok, korrekt az előadás, zeneileg korrekt minden szempontból a kiadvány. Csak negyed órás az egész cucc, de elég változatos, azt el kell ismerni. Az utolsó dalnál a Raging Speedhorn neve ugrott be, addig keresgéltem milyen támpontot tudnék adni a zene milyenségére.

Aki kedveli az erősen metalos megközelítésű intenzív hardcore zenét, amely érzelmektől túlfűtött hangulatilag, annak biztos választás az As We Fight, noha ők sem mutatnak az égvilágon semmi újdonságot. Azért ez az öt dal (+ intro) egész kellemes kis hallgatnivaló. A következő lemezanyag meg készül, várjuk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.