Shock!

október 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Tamirel: All Seasons In The Sky

Megjelent a Riba Gergely által 2010-ben alapított, magát art/psychedelic/blues rock zenekarnak valló, budapesti Tamirel második single-je és a hozzá tartozó videóklip is. Az ‚All Seasons In The Sky' szorosan passzol a remélhetőleg decemberben megjelenő You And The World lemez koncepciójába, sőt, mondhatni ez a szám a lemez csúcspontja, ámbár nem a kiteljesedése.

1127tamirel

A zenekar 2016-ban teljesen új felállással tért vissza (Riba Gergely – ének, gitárok, Kovács Botond – gitárok, Brunner Brúnó – basszusgitár, Nagy Dávid „Page" – dob, Suplicz Emőke – vokál, Balogh Berni – vokál), hogy megtörje a felvételekkel és keveréssel zajló két évet, hogy teljes hangszerelésbe öltöztetve színpadra vigye az addig csak akusztikusan játszott számokat. A Tamirel első lemeze, az akusztikus In Acoustic Sessions From The Rose Hill Studios előfutára a 2017 decemberében megjelenő You And The World című lemeznek, amely 9t év termését tartalmazza majd. A lemez zeneileg és szövegileg is koncepciózus jellegű. Központi témája végig követi, hogy egy mély depressziós állapotból, hogyan képes az egyén kitörni és boldogságot lelni az élet által adatott egyszerű örömökben. Sok közreműködő mellett a felvételek nagy része Bánházi Gábor kezei alatt zajlottak a Zengőkert Stúdióban. A koncerteken a zenei értékek mellett vetítéssel nyújtanak egyedi élményt a műfaj nagyja, a Pink Floyd tradícióján túl azok számára, akik az újabb vonalú progresszív rock zenékre is nyitottak.

A klipben látható és vendégszólózik Takács Jozzy (String Theory, ex-Leander Rising, ex-Wendigo). A zenekart idén még el lehet csípni december 6-án Budapesten, a Gödörben, az INTERSTELLAR X-Mass keretein belül.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.