Shock!

szeptember 22.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Enigmatic Infinity: The Shadow Out Of Time

A pécsi illetőségű, de jelenleg Budapesten élő Tombor Nándor neve nem csenghet ismeretlenül a hazai progresszív rock/metal rajongóinak fülében. Egyszemélyes projectjének a The Shadow Out Of Time immár a második kiadványa, melyen illusztris vendégek is felbukkannak, akik közül talán a legmeglepőbb az ex-Dream Theater, jelenleg Sons Of Apollo-billentyűs, Derek Sherinian jelenléte.

1221enin

Emellett Nándor az énektémákat egy svéd youtuberre, bizonyos Rob Lundgrenre osztotta ki. A komlói CETT Hangstúdióban rögzített anyag egyelőre csak digitális platformokon érhető el, de a későbbiekben limitált példányszámú, booklettel ellátott CD-n is megjelenik, amely már most előrendelhető az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen.

A H.P. Lovecraft azonos című novelláján alapuló konceptalbumon hat dal található közel 50 percben, stílusát tekintve pedig a szerző tudatosan távolodott el a szakmai körökben sikeresnek mondható első albumtól (Sentenced To Solitude). A felvételen megtalálható minden, amit egy széles látókörű, progrock-rajongó képes befogadni, a feelinges hangulatoktól a technikás villantásokig, akusztikus melódiáktól a zúzós instru kinyilatkoztatásokig. Ráadásul mindez a szerző legnagyobb zenei hatásaiból kialakult tartalomban és formában (Symphony X, Dream Theater, Riverside, Pain Of Salvation).

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.