Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

A&R

Stabbed: Long Way Down

A tavaly megjelent Submerge EP óta a Stabbed zenekar nagy energiákkal dolgozott első nagylemeze megírásán, a koncertezést leszámítva ezért is voltak egy kicsit csendesebbek a külvilág felé. Most azonban itt az első lemez.

 

Idióták: Végtelen hétvége

Bemutatta első minialbumát az Idióták nevű csapat. A Végtelen hétvége EP alább teljes egészében végighallgatható.

Chloride: Heartless

Poszt-hardcore-os vonalon mozog a nemrég alakult Chloride zenekar, akiknek most készült el az első klipjük. A kisfilm forgatási-, produceri és utómunkáit Peter John Kiss (Seven Seas) végezte, a helyszínt a Nanushka biztosította.

Athame: Hódító

Február közepe óta online hallgatható, megvásárolható az Athame zenekar harmadik, 2017-es lemeze a c csapat bandcampes oldalán. Márciusra tervezik Hódító című anyagukat CD formájában megjelentetni, valamint szintén két hónap múlva a lemez címadó dalához készül egy klip is.

HolyChicks: Táncolj velem

A HolyChicks csak lányokból álló poprock-banda, akik az elmúlt egy évben igazán aktívak voltak. Most HolyPopChick Rock címmel jelent meg első kislemezük, amelyhez megérkezett harmadik videóklipjük is a Táncolj velem című dalhoz.

Touch Me Not: Szakíts velem / Vidéki lányok

„A budapesti Touch Me Not zenekar valahol a pop-rock és a metal között lavírozik, többen mondták már, hogy a műfaj leginkább cuki metalként írható le", mondja Kucsera Lilla énekes/basszusgitáros. „A röfögős basszus- és súlyos gitártémák csillingelő énekhanggal párosítva igazán izgalmas zenei élményt nyújtanak." Legközelebb március 8-án, a Kuplungba...

The Crazy Rogues: Rebel Shanties

Megjelent a The Crazy Rogues új EP-je. Sorszám szerint ez a második kislemez a csapattól, amelynek elődje a 2015 augusztusban megjelent Chapter One volt.

Pass On Hope: Sold For Nothing

Megjelent a győri Pass On Hope Sold For Nothing címet viselő harmadik EP-je. Az ingyenesen letölthető minialbum címadó dalához készítettek egy videót is a srácok, amely alább megtekinthető.

Saturday Overnight: Apocalypse

„Fehérvári frontcsajos rockzenekar vagyunk”, írja bemutatkozásában a Saturday Overnight. „Az első felállásunk még 2012-ben alakult meg, és több tagcsere után az első stabil csapattal felvettünk egy négy számos bemutatkozó EP-t, a 40% Perfectiont, ami 2015 augusztusában jelent meg. Egy újabb tagcsere után elkezdtünk dolgozni az első teljes albumunk...

Cojones: Nice Job People

Hamarosan megjelenik a Cojones második albuma, amelyről most megérkezett az első klip. A zenekar közben sajnos bejelentette feloszlását is, de a lemez ettől még a terveknek megfelelően jön ki.

Sequence: Identity

Megtekinthető a modernmetalos Sequence harmadik videója. A klip az Identity című dalhoz készült, amely a Universal által terjesztett Faith In Me albumon szerepelt – a tavaly megjelent anyag az összes nagyobb stream-oldalon is meghallgatható.

Nude Bush: Door To Groove

Most jelent meg a Nude Bush legújabb lemeze, a Door To Groove. A zenekar garage stoner funkként határozza meg stílusát, és az album máris meghallgatható.

Dick Dögless: Reunion

Január 2-án, azaz a 2017-es év első munkanapján jelent meg a Dick Dögless első nagylemeze. A Reunion alább teljes egészében meghallgatható.

Lifehack: Tévedés

December 16-án, saját kiadásban jelent meg a Lifehack első nagylemeze, amely a csapat nevét viseli címként. A zenekar énekesnője az egyik tévés tehetségkutatóból is ismert Karai Anna, a nyár végén jelentették be megalakulásukat, és alább megtekinthető tőlük a Tévedés című dal videója.

Hedra: Mind Dimension

A Hedra egy angliai technikás metabanda Norwichből, 2014-ben alakultak, és most fejezték be első EP-jüket Mind Dimension címmel. A csapatnak egy magyar tagja is van Gyenis Zorán gitáros személyében.

Sequence: Riverside

A Riverside című dalhoz forgatta legújabb klipjét a Sequence, amely nemrég kiadott Faith In Me című albumukon jelent meg. Az albumot az Universal Music terjeszti.

Borders Of Byzantium: Carousel

A Borders Of Byzantium zenekar 2014-ben alakult, bemutatkozó EP-jük pedig novemberben jelent meg Carousel címmel. A kiadvány alább teljes egészében meghallgatható.

Burnout: Kell vagy nem

A Burnout zenekar december 6-án mutatta be legújabb videóklipjét a Kell vagy nem című számhoz. A dalt eddig nem lehetett hallani, a 2017 februárjára tervezett harmadik nagylemezen kap majd helyet további tíz szerzemény mellett.

Mandara: Aimless

A Mandara a Dalriada billentyűse, Szabó „Szög” Gergely zenekara. A most debütáló, szimfonikus power metalban utazó csapat bemutatkozó nagylemeze november 10-én jelent meg a Nail Recordsnál, az Aimless című dal a harmadik szöveges videójuk.

Nagy Gergő: The Winter Song

Megjelent Nagy Gergő gitáros első kislemeze Beneath My Skin címmel, olyan zenészek közreműködésével, mint Kreisz Dóri vagy Dejan Toracki. A kislemezen öt dal található, a keverési munkák nagy részét a hazai rapműfajban ismert Hibrid végezte.

Helo Zep!: Éjszaka

Hamarosan megjelenik a gödöllői Helo Zep! trió első teljes nagylemeze. A zenekar most ehhez tett közzé egy dalt.

Újra aktív az A&R-részleg

Újra aktív az A&R-részleg

Néhány évvel ezelőtt nagy lelkesedéssel vágtunk bele az akkor induló A&R rovatba, amellyel felületet és egyben lehetőséget is akartunk biztosítani a fiatal, feltörekvő zenekaroknak, elősegítve ezzel, hogy remélhetőleg minél többen közülük stabilan is megvethessék lábukat a színtéren.

The Trusted One: Inhuman Acts

The Trusted One: Inhuman Acts

A saját bevallása szerint modern metalban, poszt-hardcore-ban utazó The Trusted One márciusban egy teljes EP-vel jelentkezik, ennek felvezetésére hivatott az Inhuman Acts című dal. „Szerintünk jól ötvözi a pörgős metalt a fülbemászó dallamokkal, egy halvány djentes érzettel megspékelve”, mondják a számról. „Ez a dal a különböző ingerek egyvelegének...

Dream Of Insomnia: Thalio

Dream Of Insomnia: Thalio

A Dream Of Insomnia 2014 májusában alakult, de Lukács Máté (gitár), Irinyi Attila (gitár) és Tóth János (basszusgitár) már 2013 nyarán elkezdte a közös munkát. Az alapkoncepció a dinamikus, melodikus és a mélyebb, sötétebb zenei témák összeegyeztetése volt. Azóta több változás is történt: a dobok mögé 2013 októberében ült be Skriba Gábor, az énekes...

divideD: Ends Of Earth

divideD: Ends Of Earth

Még nyáron jelent meg a divideD bemutatkozó anyaga, az ötszámos Ends Of Earth EP. A kislemezen négy modern felfogásban íródott saját dal szerepel, illetve bónuszként a tavasszal a floridai SharkBite Records által kiadott Mind Prison című Iron Maiden tribute-on már szerepelt Bring Your Daughter... To The Slaughter feldolgozás. A dalok a hivatalos zen...

Marauders: Pixie Dust

Marauders: Pixie Dust

A Marauders Kecskemétről érkezett, és viszonylag fiatal, néhány éves zenekarnak számít. Pixie Dust című friss felvételük az első ízelítő bemutatkozó EP-jükről, amely a tervek szerint nyáron jelenik meg Pigeonhole Principle címmel. A dalt Nagy Gábor gitárosnál vették fel, a masztert pedig Kiss József és Schautek Bálint (Nova Prospect) készítette. A ...

Bury What’s Left: Memoirs

Bury What’s Left: Memoirs

Memoirs címmel jelent meg még tavaly a Bury What's Left zenekar második EP-je. A minialbum egyik különlegessége, hogy az Our Dying Tree című dalban Halák Árpád is vendégénekel a Stubbornból. Az EP-t otthoni körülmények között, Pencs Tamásnál a zenekar gitárosánál rögzítette és keverte a zenekar, és koncepciózus jellegű anyagról van szó: a sztori eg...

9. oldal / 11
Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.