Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

A&R

The Curious Kind: Find Finality

The Curious Kind: Find Finality

A 2020 év végén alakult The Curious Kind zenekart a tagok progresszív rock iránti szeretete hívta életre; olyan bandák ihlették őket például, mint a Tool, a Muse, a Faith No More, a Karnivool vagy a The Perfect Circle.

 

Faceless Man: Road To Darkness

Faceless Man: Road To Darkness

A Faceless Man nem más, mint Radics Peti első zenei szólóprojektje. Az arcát sokáig kendővel takaró videós ezúttal kicsit kimerészkedett a szinkronparódiák, az internet bugyrait bemutató videók és kisfilmek világából.

Solidity: Masterpiece of a Stoned Heart

Solidity: Masterpiece of a Stoned Heart

Második albumának egyik monumentális tételhez készített imidzs videóklipet a budapesti Solidity. A májusi HammerWorld mellékleteként megjelent Evolution of Prodigality című, a modern prog-industrial-melodikus death határait feszegető korongjuk bővelkedik a zenei meglepetésekben, és a srácok szerették volna, ha méltó videós megerősítést kapnak a raj...

Overcast: Az őrület határán

Overcast: Az őrület határán

Régi-új dalához készített klipet az Overcast. A húsz éves múltra visszatekintő budapesti csapat ismét visszatalált kezdeti önmagához. A súlyosabb, sötétebb atmoszférát megidéző letisztult dark hangzás nagyon is jellemző volt a zenekarra a kétezres évek legelején. Aztán mint sok más hasonló banda, őket is elérte változás szele. Külső, belső hatásra ...

Space Wolk: Monsters

Space Wolk: Monsters

Bár az idei évben úgy tűnhetett, hogy inaktív a zenekar, időközben megszületett az összes dal a hamarosan megjelenő nagylemezükre. Az alkotási folyamat kissé elhúzódott, valamint időbe telt, míg az új csapatdinamika teljesen kialakult és Lénárt Zoltán személyében megtalálták azt a gitárost, akivel szimbiózisban tudnak együtt dolgozni.

Pair o' Dice: Tükör

Pair o' Dice: Tükör

Friss klipes dallal jelentkezett a Pair o' Dice. Az idén megjelent második nagylemezükről a címadó, Tükör című dalra készült el egy friss videó.

Nest Of Plagues: Helion

Nest Of Plagues: Helion

Megjelent a budapesti metalcore/deathcore műfajú Nest of Plagues legújabb videoklipje a Helion című számhoz, amely a 2022 áprilisában megjelent To Kill A God albumon szerepel.

LEM: For The Machine Is Immortal

LEM: For The Machine Is Immortal

A 2020 elején megjelent Twelve Who Stole The Rain nagylemezüket követve friss dallal jelentkezett a LEM. A zenekar ezúttal kicsit death metálosabbra megközelítéssel készítette el az új szerzeményt.

Anchorless Bodies: Lélekhozó eső

Anchorless Bodies: Lélekhozó eső

Megjelent a tíz éves Anchorless Bodies harmadik nagylemeze Lélekhozó eső címmel, amelynek budapesti bemutatójára november 12-én kerül sor a Dürer Kertben.

NaDa: Back To The Roots

NaDa: Back To The Roots

A NaDa nevet viselő marosvásárhelyi formáció megjelentette első klipjét.

Lovecrose: Szemvillanás

Lovecrose: Szemvillanás

A magyar nyelvű metalcore zenekar egy új image klippel jelentkezett. A csapatnak ez a harmadik megjelenése, és a nemrég megjelent Vakon futunkkal, valamint a Létezned kell című dallal együtt a készülő harmadik lemez egy újabb előfutára. A Minden lángol című stúdióalbum Hammerworld mellékletként még 2020 végén jelent meg, azóta ahogyan a covid-helyz...

Tre Lunatic: Backstabber

Tre Lunatic: Backstabber

Videoklip kíséretében jelent meg a Tre Lunatic negyedik single-je. Emellett a zenekar bejelentette, hogy a "Backstabber", a szeptemberben megjelenő kislemezük címadó dala is egyben.

MUDI: Minden szar

MUDI: Minden szar

A MUDI zenekar 2019-ben született Budapesten. Alternatív beütésű stoner metal, felkarolva némi funkyval, jazzel, sludge-dzsal, szerkezetileg szabadbölcsész felfogásban. A ritmus női kézben, a gitárok meg dropcében (is).

Esperfall: Plato’s Cave

Esperfall: Plato’s Cave

Az áprilisi Hammerworld mellékleteként jelent meg a budapesti power/melodic death metal zenekar első nagylemeze, amely a Children of Bodom, Arch Enemy, Epica és a korai Nightwish kedvelőinek egyaránt ajánlott. Az északi metal vonal dallamos és sokszínű, mégis sötét és feszes elemeivel átitatott dalokat a tiszta és hörgős női ének kombinációja teszi...

Loreleï: Az élet az oka!

Loreleï: Az élet az oka!

Nemrégiben távozott a Hooligans basszusgitárosi posztjáról Késmárki Zsolt, hogy nem sokkal később előkapja és leporolja a még 1996-ban alapított Lorelei-t. Első életjelként egy klipet és egy három dalos EP-t hoztak, amiből mindenkinek lejöhet, miről is van itt szó. A Loreleï tagjai Késmárki Zsolt basszusgitáros, Nagy Benedek énekes/gitáros és Lukác...

BrickLn: Korletet

BrickLn: Korletet

Megjelent a 2016-ban, Pécsen alakult BrickLn zenekar Korlelet című EP-je

Butterbros: Szar kedvem van

Butterbros: Szar kedvem van

A hard-, alternatív-, stoner- és garage-rockot keverő, feltörekvő Butterbros zenekar immár a harmadszorra készít klipet szinte teljesen önerőből, kizárólag baráti segítségeket igénybe véve. Most a 2021 decemberében megjelentetett Szar kedvem van című dalukhoz forgattak videót.

Icenap: Walls feat. Gábor Veres (Watch My Dying)

Icenap: Walls feat. Gábor Veres (Watch My Dying)

Megjelent az Icenap új kislemeze, melyben a Watch My Dying énekese, Veres Gábor is vendégeskedik.

Endless Project: Félember

Endless Project: Félember

Félember címmel megjelent az Endless Project első nagylemeze 2022 márciusában. A jelenlegi felállásban 2018 óta működő zenekar korábban már kiadott egy kislemezt 1st_ep néven, ezt bővítették ki még hét dallal, így állt össze a tizenegy számot tartalmazó új korong, amely elérhető a legnagyobb zenemegosztó felületeken.

Nest Of Plagues: The Silent Ones

Nest Of Plagues: The Silent Ones

Április 29-én jelent meg a budapesti metalcore/deathcore műfajú Nest of Plagues második nagylemeze, a To Kill A God.

Fekete Pont: Konteó

Fekete Pont: Konteó

A Fekete Pont zenekar a napokban hozta ki első kislemezét Konteó címmel.

The Jet Buzz: Unconditional Believer of the Power

The Jet Buzz: Unconditional Believer of the Power

Újabb kislemezzel jelentkezett a budapesti The Jet Buzz zenekar. A múlt hónapban megjelent Synergetic Flow után ismét egy gyors, kemény hangvételű dalt hallhatunk.

Lovecrose: Létezned kell

Lovecrose: Létezned kell

A magyar nyelvű metalcore banda egy új image klippel jelentkezett. A csapatnak hosszú idő után ez az első videóklipje, és a nemrég megjelent Vakon futunkkal együtt így a készülő harmadik stúdióalbum első előfutára lett.

Skybeast: Boiler March

Skybeast: Boiler March

A 2019-ben alakult budapesti Skybeast zenekar tél végén rögzítette a Boiler March című bemutatkozó dalát, amihez friss szöveges videó is készült.

Icenap: Overlied

Icenap: Overlied

Overlied címmel jelent meg a nu metálos Icenap legújabb klipje.

Tre Lunatic X Jozzy: The Clown

Tre Lunatic X Jozzy: The Clown

A budapesti Tre Lunatic Első dala Somewhere In The Past címmel látta meg a napvilágot, ezt pedig gyors egymásutánban követte a Pressure, majd a Jozzy közreműködésével elkészített The Clown - ez a tempó már akkor is elismerésre méltó lenne, ha pusztán dalokról beszélnénk, azonban a darabok egytől egyig videoklipet is kaptak, ráadául a zenéhez dukáló...

Raksha Bandhan: Welcome To Jonestown

Raksha Bandhan: Welcome To Jonestown

Megtekinthető a Raksha Bandhan zenekar új videóklipje, a Welcome To Jonestown. A zenekar április 8-án Budapesten, a Robotban játszik a Wall Of Sleeppel.

2. oldal / 11
Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.