Shock!

február 17.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

All But One, Salvus és At Night I Fly a Dürerben

Március 30-án újabb nagyszabású underground koncertet prezentál a Dürer Kert 041-ben a Covenant Circle Production: az este folyamán az At Night I Fly, a Salvus és az All But One játszik majd.

0325cc

A 2017-ben a Square One lemezével a német Lifeforce records kiadónál debütáló All But One zenekart progresszív popmetalként szokták emlegetni részben az Alestormban is tevékenykedő Bodor Máté egyedülálló gitárjátéka, részben Joseph Carter-Hawkins dallamos énekstílusa miatt. A lemez után két videoklipes single-t hoztak ki. Az elég ritkán koncertező zenekar mindkét új dalát most fogja először élőben eljátszani a nagyérdeműnek.

A 2002-ben alakult Salvus három nagylemezzel rendelkezik, a debütáló album 2008-ban jelent meg Minden kezdet címmel a Nail Records kiadó gondozásában, melyet 2011-ben az Önharckép követett szerzői kiadásban. 2012-ben egy feldolgozásokat tartalamazó kislemezt is készített a zenekar Metamorf címmel, amely néhány népszerű magyar előadó (Ákos, Quimby, Zséda) legnépszerűbb slágereinek átiratát tartalmazza. 2015-ben jelent meg harmadik nagylemezük Lélektartó címmel. A csapat Irtás című új nagylemeze áprilisban jelenik meg a HammerWorld magazin mellékleteként, amelyről már három számot közzé tettek, ezek közül a legutóbbi, a Barát bekerült a DAL2019 elődöntőjébe is. Ezen a bulin amolyan lemezelőzetes koncertet a tart a zenekar, két új dal is debütálni fog a már megismert számok mellé, valamint az este különlegessége lett, hogy a leggyorsabban érkezők számára limitált példányszámban kapható lesz az új CD!

Az At Night I Fly zenekart a hazai modern progresszív rock és metal színtér ismert szereplői alapították 2012-ben. Hamarosan megjelentették bemutatkozó EP-jüket September Kills címmel, amely egyöntetűen jó fogadtatásra talált a zenei magazinokban és a közönség körében. Néhány év szünet után 2018-ban a Bátky „BZ" Zoltán énekes (Stonehenge, Wendigo, After Crying, Wall of Sleep...), Horváth András Ádám gitáros (Dreyelands, After Crying...), Nagygyörgy Gábor dobos (K3, Cry Free) és Springer Gergely basszusgitáros (Dreyelands) felállású zenekar újra aktivizálta magát, és a koncertezés mellett már írja új nagylemezének anyagát, amelynek megjelenését 2019 őszre tervezik.

Az At Night I Fly 20.30-kor, a Salvus 21.40-kor, az All But One 23.10-kor kezd. A jegyár 20.30-ig 1500 forint, utána 2000 forint. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.