Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vinnie Paul szerint soha, semmilyen formában nem lesz többé Pantera

0409panteraMiután Rex Brown nemrég azt mondta, hogy önéletrajzi könyve bizonyos részleteinek nem kellett volna megjelennie, meg azt is, hogy a Pantera pár éve elég közel került az újjáalakuláshoz, a témáról megkérdezték Vinnie Pault is. A dobos szerint kizárt, hogy a csapat valaha is feléledjen.

Július 28-án szólóalbummal jelentkezik Rex Brown, és a Pantera ex-basszere elég sok interjút ad a Smoke On This kapcsán az utóbbi hetekben. Ezekben természetesen elhangzik ez-az, és nem meglepő, hogy Rex egyes szavai némiképp felkavarták az állóvizet egykori csapata körül. Ugyanakkor mint most egy volt zenésztárs interjújából kiderült, semmi sem változott. „Csak Philipet tudom idézni a könyv kapcsán: elég komolyan adagolja a mitológiát”, mondta némiképp meglepően Vinnie a Rover’s Morning Glory rádióműsorban Rex könyvéről, amelyben igen kemény kitételek szerepeltek róla. „Nem tudjuk, honnan szedte ezeket. Szép munka volt, haver.”

A dobos emellett ismét kizárta a Pantera valamikori újjáalakulását, amikor megkérdezték, milyen viszonyt ápol manapság Phil Anselmóval. „Nem akarok ehhez semmit hozzáfűzni. Túlléptem a Panterán. Rengeteg minden történt velem azóta, és mindig úgy gondoltam: aki a múltban él, annak nincs jövője. Boldog vagyok a Hellyeah-vel, és ennyi a lényeg.” Miután a műsorvezető megkérdezte, biztosan állítható-e, hogy a Pantera három életben lévő tagja soha többé, semmilyen körülmények között nem fog együtt zenélni, a dobos nevetve csak annyit felelt: „Egészen nagyon jól sejted. Így van, öreg.”

 

Hozzászólások 

 
+2 #12 Szőlő 2017-07-16 15:59
Figyeljetek.......Dimebag nélkül nem lehet ezt megcsinálni. Wilde, Kerry, Ian jöhetne szóba. De, mi lenne ez? Egy haknicsapat. Méltatlan lenne. Sajnos Dime már nem itt van. Örvendjünk a sok atom lemeznek, amit letettek nekünk. Sajnos, mást nem lehet tenni.
Idézet
 
 
#11 Gazdag Illés 2017-07-15 16:21
Idézet - Tulus:
Nem értem, minek kell ezt a témát milliószor körbejárni.
Dime nélkül nincs Pantera.
Komolyan, nevetséges az egész....
Esetleg nem akarják feléleszteni a Death-et Chuck nélkül? -.-
Vagy a Motörhead-et Lemmy nélkül? -.-

idióták.

Szerintem rossz példát hoztál fel. Míg az álltalad említett zenekarokban volt egy fő agytröszt/dalszerző, addig a Panterában ez a 4 ember alkotott egy olyan egységet ami azóta is páratlan.
Idézet
 
 
+1 #10 Gazdag Illés 2017-07-15 16:19
Oké, van aki meglepődik még ezen 2017-ben?
Idézet
 
 
+11 #9 Petya 2017-07-14 19:31
A testvérét ölték meg! Ez olyan dolog , hogy utánna semmi sem olyan, mint régen! És igen ez olyan mint a Death, Schuldiner nélkül. De gyanítom a Tardy tesók esetében is hasonló lenne a helyzet! Akinek nincs tesója ezt nem értheti!
Idézet
 
 
+10 #8 Igor Igorovics 2017-07-14 16:35
Mindenki tudja, sejtheti, hogy ez a Reunion téma mennyire zavarhatja Vinnie-t. Hiszen itt távolról sem arról van szó, hogy összejövünk aztán nyomunk pár bulit. Arról nem beszélve, hogy mostanában ezt a témát már kezdték hanyagolni, erre- hogy, hogy nem- Rex pont a lemeze promója előtt felmelegíti ezt a témát, ráadásul úgy, hogy "tényleg csak nagyon kevés hiányzott...", ettől persze mindenki bevadul és újra elkezdi (rajongó, újságíró, szervező) ezt a témát feszegetni. Rex hantázásai miatt gondolom,nem is volt ez annyira közel, csak ilyenkor kellenek a szaftos sztorik, ha igaz, ha nem. Azok után meg, hogy Phil és Vinnie is mitológiának nevezte a könyv egy jelentős részét, és hát maga Rex is elismert pár dolgot- na persze csak a maga módján- úgy gondolom, jogos azt gondolni, hogy csak egy erős ferdítés volt az egész. Ebben az esetben viszont jó nagy prosztóság, hogy ezt a témát újra elővette.
Idézet
 
 
+19 #7 Tulus 2017-07-14 16:15
Nem értem, minek kell ezt a témát milliószor körbejárni.
Dime nélkül nincs Pantera.
Komolyan, nevetséges az egész....
Esetleg nem akarják feléleszteni a Death-et Chuck nélkül? -.-
Vagy a Motörhead-et Lemmy nélkül? -.-

idióták.
Idézet
 
 
+18 #6 Scud 2017-07-14 15:18
Nem is lenne pofám erről kérdezni Vinnie Paul-t.
Milliószor lenyilatkozta, hogy nem akarja. Minek kell felhozni?
Idézet
 
 
+13 #5 rockart 2017-07-14 13:06
Valljuk be, Dimebag Darrell nélkül eléggé kiherélt zenekar lenne a PanterA, akárki is helyettesítené. Anselmo meg néha-néha eljátszik egy-két PanterA dalt még mostanában is éppen aktuális zenekaraival. Hol itt a probléma?! :-)
Ha egy esetleges összeborulás létrejönne, és az nem őszinte, azt a közönség élesebb látású fele kiszúrná hamar. Nem hiszem, hogy sokáig életképes maradna. Különben meg nem nagyon hiszem azt sem, hogy annyi pénz lenne egy PanterA újraalakulásban , hogy csak amiatt képesek lennének egymás arcát (főleg Anselmo, és Vinnie) elviselni. Kizárt. Ahhoz ők túl rétegzene.
Idézet
 
 
+27 #4 bogar 2017-07-14 10:59
Objektíven nézve a Pantera zenéjének előadásához komoly állóképesség is kell. Ezt Philip már nem igazán bírná, és Vinnie sem tudná már másfél órát taposni a kétlábdobot.
Őrizzük meg a szép emlékeket.
Idézet
 
 
+11 #3 Codename333 2017-07-14 10:54
hányszor fogjuk még ezt olvasni/hallani....miért nem tudja már magát ezen mindneki túltenni Vinnie Paul-t kivéve....am meg rex könyvét már csak azért se vettem meg mert sejtettem hogy sok kamu hülyeség van benne....
Idézet
 
 
+12 #2 Bólogató Kutya 2017-07-14 10:44
A szeme láttára gyilkolták meg a testvérét a színpadon, szóval ilyen zenekart még nem láthattál...
Rex is akkor jön elő ezzel véletlenül, amikor megjelenik a lemeze, na ilyet már láttam, hogy kell a reklám neki. A sajtó meg ugrik, megkérdezi a másik felet, működik a gépezet.
Miközben olyan mélyek a sebek, hogy ezek az emberek soha nem zenélnem többet együtt. Sokat segített ezen Rex könyve, amit Phil és Vinnie sem tart maradéktalanul őszintének.
Több helyen nem is korrekt Rex...
Idézet
 
 
-1 #1 Gyilokarc 2017-07-14 09:55
Majd ha kell a pénz akkor hirtelen változik a hozzáállása is. Látunk ilyen zenekarokat most is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.