Shock!

január 29.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dalon dolgozik a Mötley Crüe

Tommy Lee kaliforniai stúdiójában dolgozik a Mötley Crüe, akik egyelőre egyetlen új dalt rögzítenek. A friss téma a tervek szerint a zenekar nyári turnéja kapcsán lát majd nyilvánosságot, de egyelőre még nem tudni, pontosan mikor és milyen formában.

„Új Mötley Crüe anyagon dolgozunk a srácokkal", írta Nikki Sixx a Facebookon. „Tommy stúdiójában melózunk, ami egyszerűen hihetetlen, a producer pedig James Michael. Tegnap felvettük a basszust és a dobokat, ma pedig Mick Marson a sor, hogy felnyomja a gitárokat is. Jövő héten pedig Vince-é a terep. Pár éve nem voltam már stúdióban ezekkel a srácokkal, és mágikus a feeling! Nehéz körülírni a zenét azt leszámítva, hogy nagyon szexi... Meg persze megfűszerezzük némi mocsokkal és szarkazmussal is."

Az új dal címe ismeretlen, mint ahogyan azt sem tudni, mikor lát majd napvilágot.

A Mötley Crüe február 19-én fejezte be egyedi Las Vegas-i koncertsorozatát, és az év további részében is masszív koncertezést terveznek, noha Vince Neil énekesnek akadt pár elejtett megjegyzése esetleges távozási szándékáról. Nemrég Nikki is elismerte: a zenekar története nem fog örökké tartani.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.