Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét otthagyja a Mötley Crüe-t Vince Neil?

A Mötley Crüe február 3-tól február 19-éig speciális koncerteket ad Las Vegasban, ám elképzelhető, hogy a szerencsejáték fővárosában lefutott körök után komoly változások állnak be a Los Angeles-i rockereknél: Vince Neil énekes egy friss interjúban megpendítette annak lehetőségét, hogy ismét kilép a zenekarból.

„Nem született döntés, de komolyan gondolkodom azon, hogy kilépek a Mötley Crüe-ből a vegasi bulik után", nyilatkozta Vince a Las Vegas Sunnak. „Ez az egész arról szól, hogy az életem másik felére is gondolok, gondolok a jövőmre, és ez a jövő nem feltétlenül tartalmazza majd a Mötley Crüe-t is Vegas után. Annyi más lehetőség áll előttem, amikre csakis izgalommal tudok gondolni... Nem akarok később úgy visszagondolni ezekre, hogy nem éltem velük. És nem vagyok biztos benne, hogy képes leszek egyszerre időt és energiát szánni ezekre a lehetőségekre, miközben a bandával is folytatom. Óriási volt ez az utazás, minden másodpercét élveztem, de az, hogy itt pihenek ezen a csodálatos helyen, ismét esélyt adott nekem arra, hogy átgondoljam, milyen irányba akarom elvinni az életemet. És tényleg sokat gondolkodom a dolgon."

Vince először 1992-ben lépett ki a Mötley Crüe-ből, a zenekar egy nagylemezt készített nélküle John Corabival a fronton, és habár zeneileg nem lehetett belekötni, az 1994-es Motley Crue eredményei messze elmaradtak a korábbi produkciók sikereitől, akárcsak Vince szólópróbálkozásai, amelyek szintén megbuktak. Neil 1997-ben visszatért a bandába, ám az azévi visszatérő Generation Swine még sikertelenebb lett, és a csapat elég viharos körülmények közepette menetelt el a 2008-as feltámadásig, amit a Saints Of Los Angeles album hozott el. A zenekar azóta elképesztő pénzeket kasszíroz a koncertezéssel, nyáron a Poisonnal lefolytatott amerikai turnéval arattak hatalmasat, decemberben pedig azzal az angol miniturnéval, amelyen a Def Leppard és a Steel Panther társaságában léptek fel.

Nekünk egyelőre inkább csak amolyan marketingfelhajtásnak tűnik ez az egész, de az azért elég sokszor kiderült már az elmúlt harminc évben, hogy a Crüe-nél akármi és akárminek az ellenkezője is benne van a pakliban. Meglátjuk...

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 kihaeennem 2011-12-21 10:05
Szerettem a Saints-t, de nekem nem hiányzik egy újabb Crüe-album a klasszikus felállással. Ezek az emberek már nem szeretnek együtt zenélni. Hiába mondják sokan a Sixx A.M.-re, hogy műanyag, meg rádiórock, valahogy mégis érezni, hogy Nikki szívesebben csinálja, mint a Crüe-t. Meg lehet nézni, a Saints-en is kikkel írta a dalokat....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.