Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Black: itt az Asking Alexandria fekete albumának címadó száma

Márciusban, The Black címmel jön ki a Sumerian kiadónál a brit Asking Alexandria új nagylemeze. Az anyag az első lesz a sorban a májusban Danny Worsnop helyére leigazolt Denis Shaforostovval a mikrofonnál, és most meghallgatható róla a címadó szám.

0926aa

„Miután az elmúlt két évet azzal töltöttük, hogy erre a lemezre írtunk, Denis csatlakozásával sok anyagot félretettünk, és megint elölről kezdtük a munkát”, mondta Ben Bruce gitáros a Kerrang!-nek. „Nagyon várom a megjelenést. A Reckless & Relentless óta nem feszült ilyen nyers energia és agresszió egy Asking Alexandria-lemezben, mint ebben. Beteszed, és azt mondod majd: hűha, ezek visszatértek! Alig várom, hogy megjelentessük, és halljam róla a véleményeket. Egy nagy eltérés biztosan volt a dalszerzésben: hogy Denis tényleg nagyon belefolyt a számok megírásába. Kritizált, ötleteket adott, és ezáltal engem is jobb teljesítményre sarkallt. Ellentétben Dannyvel, aki leginkább semmit sem csinált. Ha átküldtem valamit, annyi volt a reakciója: ez szar, túl súlyos, nem tetszik. Aztán meg: ha muszáj, akkor elénekli. Szóval köztünk nem volt igazi dalszerzői együttműködés, Denisszel azonban minden jött magától.”

1228aabA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Let It Sleep
02. The Black
03. I Won't Give In
04. Sometimes It Ends
05. The Lost Souls
06. Just A Slave To Rock N Roll
07. Send Me Home
08. We'll Be Okay
09. Here I Am
10. Gone
11. Undivided
12. Circled By The Wolves

A 2013-as From Death To Destiny komoly sikernek bizonyult, így a zenekarnak bizonyosan nem lesz könnyű dolga az új albummal. Az alapozás ugyanakkor koncertfronton sem hiányzik majd: februártól egy British Invasion fedőnevű turnén játszik az Asking Alexandria Észak-Amerikában, a Bullet For My Valentine vendégeként.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Sanctus 2016-02-02 20:44
Sok dolgot ígértek, de mint eddig, megint beálltak a sorba, valahova középre. Denisnek szerintem teljesen átlagos hangja van, hallottam már rosszabbat a színtérről, de jobbakat is bőven. Danny sem volt egy hangszálakrobat a, de felismerhető volt, amit csinált, és legalább valamennyire egyedi volt a műfajban a rockos megközelítéséve l.

A zene pedig... én valami "nagyonmetáltele szólókkal" nyilatkozatra emlékszem, aztán takkra lemásolták a BMTH-t, mintha Oliverék odaadták volna nekik a fel nem használt B kategóriás számaikat.

Mivel az utolsó lemezről tetszettek dalok tőlük (csak azt az albumot tartom egyáltalán említésre méltó teljesítménynek ), ezt is végig fogom hallgatni, de erősen kétlem, hogy bármi maradandót kapnék - ha nem így lesz, elsők között fogom megkövetni őket.
Idézet
 
 
+4 #1 TelekiPál 2016-02-02 16:55
Idegesít ez a szám. És nem azért mert klasszikusan rossz, hanem mert minden benne van amitől jó lehetne (jó énekes, megfelelő alapok) mégis minden középszerű. Ilyen hanggal tökjó témákat lehetne énekelni, mégis felfoghatatlanu l lapos a refrén. Én nem értem ezt az egészet...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.