Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szabadságot vesz ki az Asking Alexandriában Danny Worsnop

1025dannySaját csapatával, a Harlottal, illetve első szólólemezének munkálataival tölti majd az időt a következő időszakban Danny Worsnop, az Asking Alexandria frontembere. Danny ugyanakkor nem hagyja ott a brit metalcore-osokat.

„Kiveszek pár hónap szabadságot az Askingben, és a Harlottal fogok turnézni", mondta Worsnop a The Pulse Of Radiónak. „Érdekes folyamat lesz, mire megtalálom majd a megfelelő egyensúlyt az időbeosztásokkal... Emellett pedig a szólólemezemen is dolgozom, ami lágy zenét rejt majd."

Worsnop, aki az utóbbi pár évben komoly feszültségeket okozott zenekarában drog- és alkoholproblémái révén, ennek ellenére természetesen nem hagyja ott az Asking Alexandriát. Mindez jó nagy hülyeség is lenne épp most, hiszen a csapat új albuma, a From Death To Destiny nyár végén az amerikai listák ötödik helyén nyitott, a The Death Of Me című dal az egyik legnagyobb aktuális sláger a rockrádiókban, és jelenleg is nagy sikerrel turnéznak a tengerentúlon a Korn társaságában. Danny továbbra is elhivatott a zenekar ügyei iránt, és deklaráltan a világ legnagyobb csapatává akarja fejleszteni az Asking Alexandriát. „Nem érdekel minket, mit csinálnak mások, és az sem, mit gondol más a zenénkről. Ha senki sem vette volna meg a lemezt, az sem érdekelne, mert magamnak írom a dalokat. Nagyszerű, hogy a rajongók is élvezik, de azt írom ki magamból, ami legbelül van, és szerintem ezért különbözünk ennyire a többiektől. Csakis önmagunk szeretnénk lenni."

A csapat június végén, szűk két hónappal a lemez megjelenése előtt Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon is fellépett.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Flagellator1974 2013-10-25 21:33
? Világ legnagyobb csapata? ? Arról lekéstek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.