Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stone Temple Pilots: speciális megemlékezés Weilandről

1206scottSpeciális módon, zenével emlékezett meg a december 3-án elhunyt Scott Weilandről három volt zenésztársa a Stone Temple Pilotsból. A bandának jelenleg nincs énekese.

„Leültünk hármasban, hogy emlékezzünk Scottra, és azokra a fantasztikus időkre, amiket együtt töltöttünk vele”, áll a zenekar közleményében. „Feltettük a No. 4 lemez Atlanta dalának maszterjét, amely szerintünk tökéletesen megmutatja, micsoda briliáns tehetség volt Scott. Szeretnénk veletek is megosztani. Mi így szeretnénk emlékezni rá.”

„Kedves Scott, kezdjük azzal, hogy megköszönjük neked, amiért megosztottad velünk az életedet”, írta korábban, az énekes halála kapcsán kiadott nyilatkozatában Dean és Robert DeLeo, illetve Eric Kretz. „Olyan zenei örökséget alkottunk közösen, ami rengeteg embernek okozott örömöt, és csodálatos emlékeket idéz számukra. Nekünk is rengeteg emlékünk van, nagyon mély emlékek. Tudjuk, hogy időről időre harcolt benned a jó és a rossz. Ez tett azzá, aki voltál. Scott, szavakkal ki sem lehet fejezni, mekkora tehetség voltál. E tehetség egy része magában hordozta azt az átkot is, amely végigkísért az életed során. Mély bánatot érzünk irántad és a családod iránt, és szomorúak vagyunk, hogy elmentél. Szeretünk és tisztelünk. Hiányozni fogsz nekünk, testvér.”

A Stone Temple Pilots az utóbbi években Chester Benningtonnal koncertezett, de ő nemrég távozott soraikból, jelenleg nincs énekesük. A toxikológiai jelentések szerint Scott halálát kokain, amfetamin és alkohol okozta. A zenekar debütáló albumáról, a Core-ról itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 Zsolti 2015-12-22 21:54
Ráhibáztak, ez a kedvenc STP-dalom, tényleg itt énekelt legjobban.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.