Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stone Temple Pilots: amerikai turné és EP közeleg Chesterrel

0522stpcbAkárhogyan is hápog a helyzet ellen a banda kirúgott énekese, Scott Weiland, nagyon úgy fest, hogy a Linkin Park torka, Chester Bennington lesz a Stone Temple Pilots végleges új frontembere: a zenekar szeptembertől amerikai turnéra indul a felfrissített felállásban, és már nagyban dolgoznak egy őszre várható új EP-n is.

Szeptember 4-étől amerikai turnéra indul a Chester Bennington énekessel kiálló Stone Temple Pilots, akik májusban mutatkoztak be ebben a megújult felállásban, méghozzá mindenféle előzmény nélkül, teljesen meglepetésszerűen. A dolog mindenesetre bejönni látszik: az Out Of Time című, első közösen írt és felvett dalt rogyásig játsszák az amerikai rockrádiók, és egyelőre a közönség nagyrésze is nyitottnak tűnik a kollaborációt illetően. Dean DeLeóék már nagyban írják a dalokat arra az EP-re is, amely a zenekar saját kiadójánál jelenik meg előreláthatólag valamikor az ősszel.

„Új dalokat írunk és régi dalokat gyakorlunk be a korai albumainkról”, mondja Robert DeLeo basszusgitáros. „Minden teljesen újnak tűnik, és alig várjuk, hogy végre útra kelhessünk, és elnyomhassunk egy szilárd programot úgy régi, mint új témákból.” A turné előzenekara a Filter lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.