Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stone Temple Pilots: Chester Benningtonnal a fronton?

0520stpcbChester Benningtonnal adott speciális koncertet Irvine-ben a Stone Temple Pilots, akik egy közös új dalt is rögzítettek a Linkin Park énekesével. Egyelőre nem tudni, milyen jellegű folytatása lesz az együttműködésnek.

Előzetes bejelentés nélkül, hatalmas sikerrel lépett fel egy kaliforniai rádiós rendezvényen május 18-án a Stone Temple Pilots, akik februárban rúgták ki ismét Scott Weiland énekest. A csapatban természetesen most sem Weiland állt a mikrofonnál, hanem a Linkin Park frontembere, Chester Bennington, akivel nem csak régi klasszikusokat adtak elő a 40 perces műsorban, hanem egy Out Of Time című új darabot is.

„Amikor elkezdtünk gondolkodni, milyen énekesekkel állhatnánk össze a készülő új számokban, Chester a listánk egyik éllovasa volt”, mondta később Dean DeLeo, Robert DeLeo és Eric Kretz. „Olyan egyedi, senki másra nem jellemző hangja van, amit igen régóta nagyra értékelünk. Persze tudjuk, hogy mindig is a Linkin Park jelenti majd számára a prioritást, de úgy gondoltuk, jó lenne megpróbálkozni valamivel közösen. Úgy intéztük, hogy legyen időnk felvenni együtt egy dalt, és mind elégedettek vagyunk az eredménnyel.” „Tizenhárom éves korom óta imádom a Stone Temple Pilotsot, nagy hatással voltak rám”, tette hozzá Bennington. „Amikor felmerült a lehetőség, hogy együtt dolgozhatok velük valami kreatívon, egyből lecsaptam rá. Mindezt a Linkin Park tagjai is messzemenően támogatták, miközben tovább dolgozom velük az új zenéinken.”

Scott Weiland a februári bejelentés után eleinte tagadta, hogy a zenekar kitette volna a szűrét, és azóta is kitart amellett, hogy társai nélküle nem használhatják a jól bevált nevet.

 

Hozzászólások 

 
-1 #4 Rita6 2013-05-20 12:40
Chester Bennington tehetséges, de nem ide való. A Stone Temple Pilots sokkal karakteresebb embert érdemel egy feminin hangú énekesnél. Nem, kösz. Scottot kérném vissza!
Idézet
 
 
+4 #3 NitRo 2013-05-20 11:11
Én annak idején reménykedtem, hogy Chester fogja helyettesíteni Scottot a Velver Revolverben, mert már zenélt együtt Duff-al meg Slash-el, de azt sosem hittem volna, hogy pont a Stone Temple Pilots-ban fogom őt látni. Nekem nagyon bejön ez a szám és tudom, hogy a STP rajongók egy része most füstöl mérgében, mert Scott nélkül nem az igazi, de be kell látni, hogy egy szar ember. Mondjuk én még mindig szívesen látnám a Velvet Revolver élén is :D
Idézet
 
 
+2 #2 Metal 2013-05-20 10:19
fel kell dolgoznom, hogy pont vele álltak össze, de jónak tűnik, nem mondhatom, hogy nem énekel jól, remélem a lemez nem lesz majd olyan langyi zene mint a 2010-es visszatérő anyag :D
Idézet
 
 
+2 #1 codename333 2013-05-20 09:52
nem is rossz ez :D sőt :D azt hittem nem lesz jó ötlet de sztem teljesen jól működik :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.