Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sokkal súlyosabb lesz az elsőnél Warrel Dane új szólólemeze

0925warrelTavasszal nálunk is fellépett a Sanctuary a remekül sikerült legutóbbi lemez, a The Year The Sun Died kapcsán, de már készülnek a folytatásra is. Warrel Dane énekes emellett európai szólóturnéra indul novemberben, és már dolgozik második szólóalbumán is.

„Lennynek össze kell most már lassan szednie magát, és írnia nekem pár dalt, hogy legyen mit csinálnom, ha éppen egyedül vagyok a számítógépemmel meg a mikrofonommal a hálószobámban”, mondta az új Sanctuary-lemezt firtató kérdésre Warrel a That Drummer Guynak adott interjúban. „Pár riffje és néhány nyers dalvázlata már van, és tényleg nagyon jók, de még csak a kezdeti fázisban járunk. Egy nóta megmaradt a The Year The Sun Died munkálataiból is. Arra már nem emlékszem, miért nem vettük fel, de nem fejeztük be teljesen. Egy igazán gyors, brutális témáról van szó, és biztos vagyok benne, hogy a következő anyagra fel is kerül majd. Lenny tényleg baromi jó dolgokat rakott össze… Vagyis az egész azon múlik, hogy összeszedje az ötleteket, én meg kidolgozzam hozzájuk az énektémákat, a szövegeket és a többit. Ez persze időigényes folyamat.”

A Sanctuary jelenleg Észak-Amerikában turnézik, de Warrel hamarosan Európában játszik egy brazil zenészekből álló szólócsapattal. Ehhez a körhöz a Nevermore Dead Heart In A Dead World albumának tizenötödik jubileuma adja az apropót, de pár hasonló buli egyébként már volt idén Dél-Amerikában is. A koncertek novemberben lesznek, de egyelőre elég komoly információszegénység lengi be a turnét: bolgár, görög és török fellépések biztosan várhatók, de teljes listával mi még nem találkoztunk. Magyar buliról ugyanakkor egyelőre nem tudunk.

Az énekes egyébként már dolgozik egy következő szólóalbumon is, a 2008-as Praises To The War Machine folytatásán is. „Egyelőre a demózási fázisban járok, és eléggé másmilyen lesz, mint az előző volt. Az anyag egy része brutálisan súlyos, miközben a Praises To The War Machine inkább egy rock/metal-lemez volt, és mindig is szerettem volna készíteni egy ilyen albumot is. Valami olyat, ami rockosabb, nem annyira progresszív. Az új viszont biztosan sokkal súlyosabb lesz ennél. Elképzelhetőnek tartom, hogy ki is jön 2016-ban, mert március környékén szeretném megkezdeni a felvételeket, de majd meglátjuk… Még producert is keresnem kell hozzá. Jó lenne megint Zeuss-szal dolgozni, mert nagyon jó volt vele melózni a The Year The Sun Diedon. Ugyanakkor a lemeztársaság ajánlott másokat is, szóval még gondolkodom.”

A Sanctuary új klipje alább megtekinthető, Lenny Rutledge-dzsel készített idei interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
-5 #3 norb 2015-10-16 11:18
Kíváncsi vagyok, én azért megnézném! De ez a klip ugyanolyan szar mint az utolsó Nevermore klip volt az Obsidianról!
Idézet
 
 
-6 #2 Miki 2015-10-16 11:04
Hiába, a pénz! Amig a kassza csörög addig úygsem látja be hogy ennyi volt! Csak a dollár semmi más, hitelesség sehol... Hogy is van ez Warrell úr?
Idézet
 
 
+3 #1 homme 2015-10-16 10:56
a dead heartot brazil noname hülyegyerekekke l adja elő? loomis nélkül szart sem ér az egész! nevetséges fos ez így, hagyja abba inkább a zenélést, minek erőlködik ez a vén bohóc.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.